Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

METALLİCA DAN NE KALDI

• death_glory • 11 Aralık 2004 18:00 • #445054
    işte müzikten anlamayan insan kendini bukadar mı belli eder ya! abi bişey kalmamışsa nesini seviyosunuz metalikanın!!! bak mesela ben ledzeppelin e aşığım niye? onlardan kalan çok şey var! müzik kaldı onlardan abi ROCK'N'ROLL KALDI!...
  • tabula_R_DRUM • 11 Aralık 2004 18:14 • #445056
    belli hiç metallica dinlememişsin onlar hakkında hiç bi bilgiye sahip değilsin sadece ön yargılısın. metalika yazılmaz metallica yazılır . ayrıca led zeplin artık tarihe karıştı ve gerçekten kaliteli şeyler yaptı. ama metallica kaliteli şeyler yaptı ve yapmaya devam ediyor. ayrıca sen hiç metallica yı canlıİZLEDİN Mİİİİİ??
  • death_glory • 11 Aralık 2004 18:21 • #445057
    METALİKA METALİKA METALİKA!!!!!!!!! metalikanın çook eski albümlerinde iyi şarkıları var he ben yinede dinlemiyorum ama st.anger ı da gördük yavrum!!! yeni basçıları da yakıyo yani!!! herşeyi tadında bırakmak lazım onlar için müzi bitti!!!
  • cc_baran • 11 Aralık 2004 19:52 • #445060
    tabula_R_DRUM
    11 Aralık 2004 Cumartesi / 18:14
    belli hiç metallica dinlememişsin onlar hakkında hiç bi bilgiye sahip değilsin sadece ön yargılısın. metalika yazılmaz metallica yazılır . ayrıca led zeplin artık tarihe karıştı ve gerçekten kaliteli şeyler yaptı. ama metallica kaliteli şeyler yaptı ve yapmaya devam ediyor. ayrıca sen hiç metallica yı canlıİZLEDİN Mİİİİİ??

yazık,fazlaca özenti ve safsın. metallica hakkında sağır sultan bile yeteri kadar şey biliyor,şuanda sıfırı tükettikleri,olayı piyasaya döktükleri tüm gerçek müzik severlerin bildiği bir şey.
    nasıl bir hayranlıktır bu anlamıyorum. müziğe ne zaman başladın,metallica'yı kaç senedir dinliyorsun,metallica dışında kaç tane grup dinledin,kaç kişi biliyorsun??
    bunlara cevap vermelisin,eğerki müzikten bir şeyler anlıyorsan.
  • tabula_R_DRUM • 11 Aralık 2004 21:47 • #445067
    SENİN SÖZLERİNDEN METALLİCA HAKKINDA HİÇ Bİ ŞEY BİLMEDİĞİN ORTAYA ÇIKIYOR. SÖZLERİNDE ÇOK ÇELİŞKİ VAR.AYRICA Bİ KAÇ GRUBUN ADINI EZBERLEMEK BİR KAÇ MÜZİSYENİN ADINI ÖĞRENMEK ŞARKI EZBERLEMEK MÜZİKTEN ANLADIĞINI GÖSTERMEZ. Kİ SÖYLEDİKLERİNE GÖRE SEN BÖYLE YAPIYORSUN VE MÜZİKTEN ANLAMIYORSUN.SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM SENİN HAYATINDA HİÇ DUYMADIĞIN BİLMEDİĞİN KALİTELİ GRUPLARI DİNLİYORUM
  • cc_baran • 11 Aralık 2004 22:02 • #445068
    tebrik etmek isterdim heyecanlı arkadaşım ama hiç sanmıyorum.
    metalika yazan arkadaşa kızan sen,METALLİCA yazmışsın,I olacaktı.
    hayatımda hiç duymadığım,bilmediğim kaliteli grupları dinliyorsan metallica'yı çoktan bırakman gerekirdi.
    eline aldığın ilk metallica kasedini merak ettiğim gibi,sadece metallica muhabbeti yapan,grubun tişörtünü giymekle metalci olduğunu zanneden ve stüdyoya gidip de bi b*k bilmedikleri için sadece metallica coverlayan tiplerin büyük özenti olduğunu saygın müzik dinleyen her insan bilir.
    ilk albümlerdeki çoğu parçanın Mustaine'ye ait olduğunu bilmeyen,The Four Horsemen'ı metallica parçası zanneden,onları canlı izleyince vay be ben metalciyim diyen,herifler osursa s*çan kesim siz değil misiniz??
    "groupie" denen kör fanlar vardır ya,kafaları başka hiçbir şeye basmaz,en güzel örneklerini teşkil ediyorsunuz. bir kaç rock etkinliğine katıl ve insanlarla konuş,alt gruplarla muhabbet et,yabancı müzik forumlarında evrensel görüşleri öğren,metal tarihine dikkatlice bak,arşivini her daldan gruplarla doldur,Garage Inc. teki bütün parçaları o albüm çıkmadan önce dinlemiş ol,sonra gel benle bir şeyler yarıştır,zavallı akranım.
  • BaD-BoY • 11 Aralık 2004 22:11 • #445069
    tatlı anılar
  • heimdall • 11 Aralık 2004 23:36 • #445074
    .SANA ŞUNU SÖYLEYEYİM SENİN HAYATINDA HİÇ DUYMADIĞIN BİLMEDİĞİN KALİTELİ GRUPLARI DİNLİYORUM
    ben şunu merak ettim sen acaba Baranın dinlediği bütün grupları biliyormusun ki böyle konuşuyorsun?
    NOT:BEN BURAYA BİR DAHA YAZMIYCAM DEMİŞTİM AMA DAYANAMADIM!
  • eelmaa • 12 Aralık 2004 04:55 • #445083
    eski evimde eskimiş bir tişörtü kaldı :(
  • Norm • 14 Aralık 2004 05:18 • #445185
    Metallica'dan çook şey kaldı ama sizde gurur kalmadı..!! adamların şarkılarıyla büyüdünüz.. şimdi de adamlar hakaret edercesine eleştiryorsunuz yazık sizin gibilere bu forum'u açanla aynı yaştayım tamam tasım küçük belki bişileri bilmem ama metallica'nın ne olduğunu bilirim vee onların sarkılarını dinlerim ulan sankii neysee..!!!