Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Zardanadam sizce nası bi grup??

• Leviathan • 3 Ocak 2005 16:07 • #446396
    robber le aynı grubu mu dinlemişiz merak ediyorum; müzik son zamanlarda o kadar ele ayağa düşmüş bir sektör olmuş ki, malesef televizyonlarda sıkça rastladığımız kalitesiz, niteliksiz pop kültürü yerini giderek hızla rock müziğe devretmeye başlamış.. Hiç bir sanatın bir diğerinden bağımsız olarak varolamadığı gibi, özellikle de rock müzik edebiyattan ayrı olarak düşünülemez; müzik üreten, icra eden insanların daima beslenmesi gerekir yerli/yabancı yazından.. 2004 rock istanbuldayım ve ana sahnede "aşk yoktur, sarışın boktur.." sesleri..
    vay be, bu kadar kolaymış demek müzik yapmak, söz yazmak.....
  • Abdullah Gül • 5 Ocak 2005 13:49 • #446589
    yani hayatımda bu kadar saçma bi yorum daha görmedim..sırf eleştirmek için eleştri yapıyosun Leviathan..illa şarkı sözleri sevgi böcüğü yok efendim beeni sevmedin yarim tarzındamı olucak..yani gülüyorum sana..böyle farklı eleştriler yaparak farklı olamassın bunu bil..adamlar zaten böyle sözler yazarak farklı olmuşlar sen bunuda anlamamışsın neyse pekte rock tan anladığınıda sanmıyorum hiç kusura bakma..insan önce kendini elştirmeli..forumları eleştirmek bence yanlış sanane kardeşim
  • Leviathan • 8 Ocak 2005 01:01 • #446964
    1- arkadaş sormuş nasıl bir grup diye, ben de yorumumu yazdım
    2- galiba senin yaptığın sadece eleştirmek için eleştri oluyor, çünkü forumla bir alakası yok yazdıklarının, amaç sadece beni eleştirmek
    3- tabii ki müzik sadece bu konular üzerine kurulu değildir.(pink floyd, megadeth, portsihed v.s.)
    4- benim farklı olmak gibi bir çabam yok ki; bu tamamen senin yarattığın bir şey:))
    5- zaten bu "farklı" sözleri ve müziği gördüğüm için yorum yazdım
    6- rock'tan anlamak nedir ya:):)
    7- burda foruma yapılan bir eleştiri mi var?(forum konusu=Zardanadam nasıl bir grup??)
    8- ayrıca çok kusura baktım valla, üzüldüm yani böyle düşündüğüne -"abdullah gül" nickli şahsiyet rocktan anlamadığımı sanıyor- yıkıldım doğrusu:):):):):)
  • Abdullah Gül • 10 Ocak 2005 16:06 • #447241
    hıdıvıdıd
  • PunKid • 18 Ocak 2005 02:42 • #447966
    Müzik yapmayı birşeye indirgeyemeyiz.Müzik müziktir kim ne anlıyorsa o dur...kimine göre çatal sesleri müziktir...Zardanadamında müziği ve sözleri eğlenceli iyi şarkı yapıyorlar devam...
  • MaD_Bassist • 18 Ocak 2005 10:50 • #447977
    Hmm zardan adam ı en son Rock Station festivalinde dinlemiştim(geçen sene) vegercekten cok iyi bir sahne performansı sergilediler şarkıları gayet güzel ve eylenceli ayrıca seyirciyi coşturmasını iyi biliyorlar bence gayet iyi bir gurup... Alınmayın ama su an Türkiyede ki en sagalm ve düzgün punk guruplarından biri...sevgiler saygılar...:)))