-
Kimdir bu adam? ne iş yapar? nedir bu dünyaya katkısı??? bi anlatın ya.. :)))
-
Eski İlahlardan, Steve vai nin gitar hocası(kirk hammeti hatırlamak istemiyorum)
şimdilerde iyece saldı kendini tekrar edip duruyor.
-
Steve Vai'nin bile Jimi Hendrix'ten sonra rock gitarını en çok etkileyen insan dediği şahsiyet Kirk Hammett Satriani'nin bir kaç lickine takılmıştır. Ama Kirk bazı sololar atmıştır ki mesela Disposable Heroes ve Ride The Ligtnning parçlarında çok iyi oturur şarkıya.Ama Joe nice yıllar dellendirdi bizi hakketten son 2-3 albümde yaratıcılığından kaybettiğine katılıyorum.
-
Bir insan bana gitar değince aklıma gelen ilk 3 isim arasında olan ve zamanında bir çok solo gitar tekniğini hayatımıza katan üstad... Bugün Kirk Hammett'in soloları hoşunuza gidiyorsa, Steve Vai'ye iyi gitar çalıyor diyorsanız bunun 1. dereceden sebebi Satriani'dir... Malmsteen ve Steve Vai ile oluşturduğu grup (G3) dinlemnmeye değer çok iyi bir albüm yapmıştı eskilerden... Sonrasında bir kaç konser verildi ama devamı gelmedi üzüldük...
-
vallaha bence yasayan en iyi gitaristtir.. kendisi 48 yasinda album calismalarina hiz vermeden su an sevdigimiz bi cok amerika kokenli iyi gitariste( cazcısından metalcisine) ders vermis.. sonra albumlere baslamis..
gitara sarilma hikayesi cok hos bence.. satch futbol oynuyo aslinda profesyonel olarak( 15li yaslarda).. bi yandan da gitar tingirdatiyo.. satriani nin ilahi HENDRIXXX... hendrix ölü bulunuyo falan, bunun ustune ertesi gün satch antrenörüne gidip "ben futbolu birakiyorum hocam, gitarist olcam ben" dio.. ve iste... ensturman olarak gitar seven biri, bence albumlerini kesinlikle edinmeli..
-
en iyilerin en iyisi büyük gitarcıların babası.. çaldığı heriflerde virtüöz gitara yeni bir yön vermiş üstad..
-
o benim!!kimseye vermem ehehe:)satriani en içli soloların adamı, virtüöz..kirk hammett öğrencisiydi ve satriani kirk hakkında "en kötü öğrencimdi" diyor var sen düşün gerisini metaligirl..steve vai gibi bi ilah yaratmış ayrıyeten dünyaya müziğe faydalı bi şahsiyettir hayatımda beğenip beğeneceğim tek dazlak erkektir hade eyvalla:)
-
forgotten part-2 yi dinle kimdir nedir önemli değil ama gitarın babasıdır
-
Herkesin ögrencisi Steve Vai ve Malmsteen'le karşılaştırdıgı; tekniginin yavas oldugunu düşündüğü ama aslında iyi gitar çalmanın hızlı çalmak olmadıgını kanıtlayan efsanevi gitar virtiözü.Yazdıgı şarkılarda istedigi duyguyu dinleyicisine hissetirebilen yegane gitaristtir.The Forgotten Part2 ve Bells Of Lal Part1 insanın tüylerini diken diken eder.Flying In A Blue Dream albumu müthiştir.
-
forgotten part-2 yi dinle kimdir nedir önemli değil ama gitarın babasıdır
+1 hergün mutlaka 1 kere dinlediim bi şarkı