-
aspryn kardeş sonuna kadar hak veriyorum sana aynı fikirdeyiz dediğin gibi ve benim her zaman dediğim gibi hızlı çalmakta değildir güzellik..ayrıca satriani hiç de yavaş değil kim söylüyosa dikkatli dinlesin bi dahakine üstadı..
-
Çok da sempatik ve mütevazı bir insandır kendisi, hiç öyle Malmsteen filan gibi rock star karizması yapmaya çalışmaz.
-
-
:))
-
bu adamı elektroya başlarken crush of love videosuyla tanımıştım(sonra gitara olan hevesim bitti :D) 1 ay kadar her sabah gözlerimizi bu videoyla açtık ve hala o sesleri nası çıkardığını bilmiyoruz. kendileri kirk abimizin hocası olur joe amcam kirk hakkında hep en kötü örencim diye bahseder falan filan...
-
olm keltoş demeyin lem satrianime:)yeminnen sölüyorum ben onun saçı uzun ve gözlüksüz halini gördüm bir dvd sinin kapağında:)gözleri çok güzelmiş,mavi...ankaraya yolunuz düşerse o resmi gösteririm
-
"ulan böylede çalınmaz ki.çalan var çalamayan var." dedirten insan...
-
arkadaşıma bir joe satriani parcası dinletmiştim. bana dediki 'oğlum kim bu?insan olamaz bu. bir insan böyle gitar çalamaz, kesin ufo felandır' dedi..
-
bi kankamdan ..ya radyo çekmiyo bi kaset koyda dinleyek demek suretiyle çarptığım kasetin sahibi harika gitar adam...kusura bakma irem valla getircem geri :) aklıma gelmişken müge karakedi için özür dilerim :)