Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cradle Of Filth - Nymphetamine

• pinus_antares • 9 Ocak 2005 00:29 • #447101
    Cradle Of Filth - Nymphetamine_

bu grup hakkında söyleyebileceğim tek şey şurur: İşte alt yapı!

Altyapısız müziklerin nasıl olduğunu hepimiz biliyoruz.Albümün yarısını bile sıkılmadan dinleyemezsin.Her albüm birbirinin aynıdır.Uğraşsız basit işlerdir.Aradan bi iki şarkı çıkar(örneğin birng me to life),gerisi zaten o bir iki şarkının kopyası gibidir.

İşte budur diyorum.Herkese tavsiye ederim.
  • catalist • 9 Ocak 2005 10:47 • #447137

guadalahara latif doganla cof u aynı keseye koydun ya helal olsun yani baska birşey diyemiyorum:PPPPPPPP
  • guadalahara • 9 Ocak 2005 15:39 • #447165

koyarım abi.ben ne kadar kalitesiz olduğunu anlatmak için başka bi tabir bulamadım.özür dilerim....
  • cc_baran • 9 Ocak 2005 15:43 • #447166

yaw guadalahara Cradle'a kalitesiz demek Mozart bilgisi ister yaw,yapma etme :))
  • guadalahara • 9 Ocak 2005 15:51 • #447168

valla bana hiçde kaliteli gelmiyo.adamlarım müzik felanda yaptığını zannetmiyorum.sadece vokal var.müzikal alt yapı sıfır.ritimler tekdüze ve kötü.vokal olmasa bitik bi grup vokal biraz durumu toparlıyo ama oda bi yere kadar.
    sadece son albümleri hoşuma gitti.ama ondanda çabuk sıkıldım.diğer albümlerine göre biraz daha enstrümanlar ön plana alınmış.cradle adına önemli bi gelişme bence.diğer albümleri yalnızca vokalden ibaretti.
    benim fikrim bu!!
  • cc_baran • 9 Ocak 2005 16:11 • #447171

olabilir yaw,ne kızıyorsun?? :))
    kalite başka bir şey abi,anlaşılan sen beğenmiyorsun ama bu kalitesizliklerinden değil,zira grup üyeleri gayet sağlam müzisyenler. klavyecileri martin dahiyane bir adam,klasik müzik alt yapısı üzerine klavyeleri de gitarları da kendisi yazıyor,sözler edebi dolgunluk örnekleri. "Cruelty And The Beast" albümünü bilirsin,insanı derinden etkiler,müzikleri dolu doludur,eksikleri yok bana kalırsa.
  • guadalahara • 9 Ocak 2005 16:22 • #447173

tercih meselesi tabi.herkes istediği şeyi dinleyebilir.nefret ediyo felan değilim gruptan.yalnızca hoşuma gitmiyo.kimseyede kızmıyorum.ne haddime yaw ;))))
  • jolanda • 9 Ocak 2005 17:18 • #447179

cradle of fear gibi bir sacmaliga imza atmislar!...piyasa grubu resmen mtv de sık sık görünürler...
  • cc_baran • 9 Ocak 2005 19:06 • #447187

işte böyle insanlar da yaşıyor...
  • Ktulu • 9 Ocak 2005 23:17 • #447198

Bırak abi hep yaşıycak bunlar :)

Cradle Of Filth,.....

Cradle Of Fİlth'tir abi... :)))

(Diycek bişey bulamadım)

Yok abi bu tarz müziği sevmeyen adamın dinleyeceği şey değildir kesinlikle ama ben black seviyorum ya da gothic seviyorum deyip de Cradle'dan dinleyecek parça bulamayan adam özentiden başka bişey değildir :)

Ulam bu parçayı dinlerken bile bana bu yorumu yaptırdınız ya helâl olsun! :)