Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir feridun düzağaç vardı oda F.D oldu (popüler rock)

• dEppİŞikK • 22 Aralık 2004 17:35 • #445686
    şimdi soru şu:
    rockçı popüler olursa ölür mü?
    Zaten feridun abinin rock söylemediğini savunanlar var...
    bu adamın son albümü bir milyon satınca coştu bu insanlar
    Bi de burda sorayım dedim..
    (_F.D_ yi baz almayın)
  • Single_FACTOR • 22 Aralık 2004 18:29 • #445689
    detonelikte ilk 5 e girer.bu yüzden iyi şiir yazmak şarkı söylemeyi gerektirir tezini savunmuyorum
  • gizem_cobain • 23 Aralık 2004 09:53 • #445718
    feridun bitti..ben bunu bilir bunu söylerim..soft rock ın da soft unu yapıyor bence..
  • blackraven • 23 Aralık 2004 10:49 • #445721
    Feridun düzağacı popüler yapan sadece şarkılarıdır.yani popüler olmak için başka bir arayış içinde olmadığını düşünüyorum.zaten hiç bir zaman çok sert müzik peşinde de değildi sanırım.
    Ayrıca popüler olmak olmak bir rock cunun bittiğini asla göstermez.
    Bununla ilgili çok örnek var.pink floyd adamların kaseti milyonlar satıyodu ama müzikleri gerçekten hala yakalanamayan bi düzeyde
    Bunun için popüler olmakta sorun yok.popüler olupta müziğini kötüye götürmekte sorun var.
    bu arada ime göre iyi kime göre kötü buda tartışılır..
    bu iş böyle uzar gider.
  • nesya83 • 23 Aralık 2004 12:04 • #445723
    feridun düzğaç gözümün önünde yokken dinlemek güsel...
    ama görüntü var ses var....sevmiyorum..
    sadece dinliyim!
  • dEppİŞikK • 23 Aralık 2004 13:06 • #445725
    FD ye yüklenmeyin bu kadar

Beyler bayanlar
    hep Fd ye vurmuşsunuz sırf onu baz almayın dedim...
    çok örneği var türkiyede dünyada başka örnekler lütfen...
  • divinemusic • 27 Aralık 2004 00:35 • #445894

Feridun bence en iyisini yapıyor..! Bu şekilde bir dinleyici kitlesi varken elbette çıkıp rock söylemeyecek. Adam soft rock yaparken evi kirada idi. Arabası yoktu. Son albumu yaptı, evini aldı arabasını aldı. Demek ki bu ülkede aç kalmamak için ne popülerse onu yapacaksın.
  • gizem_cobain • 28 Aralık 2004 11:27 • #445957

orası bir gerçek..ülkede para kazanmak için ne popülerse onu yapacan tabi ama ruhunu doyurmak istiyosan karnından öte;o zaman aşık olduğun işi yaparsın
  • karete • 30 Aralık 2004 20:56 • #446103

eğer birilerinin hoşuna giden müzik yapıyorsa ve dinleniyorsa kitlesi varsa kaseti cd si satılıyorsa rock olmuş olmamış kimene sadece rock dinleyicisimi var müzik deyince o mu geliyo insanların aklına bence f.d iyi sadece şarkılarının modası geçti ki hangi şarkının modası geçmedi ? hangisinden sıkılmadık
  • pollymolly • 26 Eylül 2005 19:41 • #486088

valla bence eski şarkılarının modası geçmedi..ben gölgeyi senin şarkını ya da beyazı hala dinlerim çok severek..yenileri kötü bence..aynı şey bulutsuzluk özlemi içinde geçerli bence..