Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bir feridun düzağaç vardı oda F.D oldu (popüler rock)

• ferhat cobain • 27 Eylül 2005 18:41 • #486148
    FD ye yüklenmeyin bu kadar

ya ama taninmadi fazla.feridun kendisi diyo zaten.konsere ciktiginda sasirmis.kalabaligi görünce.reklam yapmamanin ne kadar kötü oldugunu anladim dedi feridun.haklida kitleyi olsuturmustu önceden ama simdikinden azdi tabi.feridun son iki albümde daha fazla tanindi.yanlis tanindi belki.türkiyede yetenek görülmez.feridunu pop zannedenlermi dersin,dinlemeden igrenc ya diyenlermi dersin.
    ben 99 da dinlemeye basladim unut beni ile.o sarkiyi dinledigim zaman hep gecmise götürür beni.yeni albümlerle gelir feridun.....
  • mehmetws • 5 Ekim 2005 04:16 • #486706
    FD ye yüklenmeyin bu kadar

Evet ben de hiçbir şarkısını ayırt etmeden her zaman dinlerim.
    Laf ettirmem, asarım keserim demem elbet ama kendisinin hayatımda edindiği yer bambaşkadır. Hiçbir şarkıcıya değişmem kendisini...
  • HayalPerest • 5 Ekim 2005 08:15 • #486712
    fd'nin ilk albümü ve son albümü arasında çok bir fark yok. dolayısıyla popüler oldu diye suçlamak da yersiz.
  • metronom_87 • 17 Kasım 2005 01:10 • #488938
    bence de pek popüler olduğu söylenemez. çeşme'de konseri vardı 2-3 arkadaş bilet aldık ama 40 kişi falan bilet aldığı için konser üptal oldu. canı sağolsun feridun abinin dedik 25 ytl gitti ama olsun :) severim feridun düzağaçı
  • Green alien • 18 Kasım 2005 12:40 • #488998
    bence sadece duygularını kullanıyor müzik yaparken biraz daha müzik eklemeli haklısın çok soft yapiyor ama bence bitmedi