Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rokçılardan etkilenip ayyaş olan varmıdır aranızda???

• dEppİŞikK • 1 Ocak 2005 16:04 • #446256
    ama yine yok o rakçı bu değill tartışmasına girmeyelim noolur
    ben kötü örnek mi değil mi onu öğrenmek için
    yazdım bu forumu

tamam...?
  • gizem_cobain • 3 Ocak 2005 13:18 • #446387
    arkadaşlar her ne kadar sanatçı dediğin kişi topluma örnek olsa da,özel yaşamı kendisine aittir.bi herif varmış klasik müzikçi barok dönemlerden taaaa...adı gesualdo'ydu sanırım.adam karısını bıçaklamış falan sadist bi tipmiş öyle ama müziğini,bestelerini dinleyince "vay bea" dedim yani...
  • ScarFace • 3 Ocak 2005 17:30 • #446409
    thriller yine patlatmışşın bombayı....michael in ameliyatlarına takıyormuşuzda esrar içene karışmıyormuşuz...pessss...:)
    adam esrarı,şarabı içiyor...kendine içiyor bana ne zararı var?eğer öyle üretken oluyorsa müzikal olarak sahneye çıkmadan 1 şişe viski içsin beni bağlamaz...Ama m.jackson niye ameliyat oluyor.İlaçlardan burnu düştüğü için,niye ilaç alıyor beyazlaşmak için.Bunu kendi için mi yapıyor???Hayır millete kendini beğendirmek için.Bir rock sanatçısının kendini kimseye beğendirmesine gerek yoktur,olduğu gibi kabullenilmek ister.Popülizm yapma kardeş:P....aradaki farkı anlayabiliyormusun????