-
Aynı tarzda başka grup öneren varmı bana...
-
Anathema ile Opeth 'i aynı kefeye koymak??????????????????
Anathema'nın sadece ilk 2 albümü doom metaldir.Diğerleri Alternatif son albümünede Elektronik den başka bir şey diyecek biri yoktur heralde.
Opeth - Kabaca Prograsif Doom Death..
Daha dikkatli olsak?
-
anthema'yı "serenades","crestfallen",pentacost3" dersek opeth ile kıyaslayamayız. ama "eternity","altenative4" ile kıyaslarsak opeth'in akustik veya duygusal parçarıyla benzeşiyor diyebiliriz
-
Anathema ve Opeth tarzı benzerleri :
My Dying Bride, October Tide, Katatonia, The Wounded, Forest Of Shadows, Saturnus, Lake Of Tears, Woods Of Ypres, Agalloch, Celestial Season, Disembowelment, Estatic Fear, Lacrimas Profundere, Morgion, Morphia, Novembers Doom, The 3rd And The Mortal ( ilk albüm ), Tiamat, Tristitia, Ashen Mortality, The Gathering ( 1998 e kadar ), Egde Of Sanity ( Daha death'e yakın )
Bunlar farklıdırlar ama aynı türe yakın filan.
-
ahaha işte Andresson benim adamım ya!!!
biraz daha ek yapiyim ben.
The Sins of Thy Beloved
On Thorns I Lay
Empyrium
Paradise Lost (ilk albümleri)
Draconian
Bu arada adresson ve benim saydığım grupların çoğu birbirine benzemiyor fakat, Gothic/Doom/Death kategorisine giren gruplar bunlar.
Çünkü anathema gibi veya opeth gibi müzik yapacak başka grup yok o zaman onlar "Anathema" ve "Opeth" olmazlardı :)
-
direkman Carcass'ı öneririm
-
Katatonia olabiler.
-
Bence topic yazan arkadaş Opeth'in Damnation ve Deliverance albümlerini dinlemiştir sadece..O yüzden benzetmesi normal..
Katatonia derim ben..
-
Yeni dinlediğim ve Anathema'ya en benzer gördüğüm grup Blazing Eternity albümlerinin Wolrd To Drown du galiba süper güzel bir depressive rock albümü. Opeth konusunda ise ona benzeyen daha doğrusu Opeth ona benzer Edge Of Sanity - Crimson ve Dan Swano - Moontower albümleri ilgi çeker
N.P. : Pain Of Salvation - Undertow
-
sana sadece stratovorious ya da dark tranquility dinnle dıyorum babacım melodık yapıyorlar.