-
Arkadaşlar her Salı ve Perşembe günleri Ankara SSK İşhanındaki Baraka Rock Bar'da sahne alan ve inanılmaz güzel bir performansa sahip olan bu aslanları tanıyan varsa iki satır bişeyler yazsın...
-
seytsn tuyunu sırf bascıyı ılemek ıcın gıderım ha:)
oyyle yumusak yumusak, bir trie gidiyor arkadas gorcen:)
-
solist&gitarist cem'in harika elektro solo'ları ve karizmatik sesi dolayısıyla her daim dinlenebilecek profesyonel bi grup.Turkiye ye yaptiklari muzigin cok fazla oldugunu dusunuyorum.
Ayrica her sarkilarinin sonuna abarti solalari bazilarini kendinden gecirsede bazen "yeettteeeeeeer!" diye bagirmaniza neden olabilir.
acilsin gozlerin
malabadi koprusu
berrak
fotograf
hilalin sarkisi
kara diller
kedi
sakarya
karbeyaz
yoluna bas koy album parcalaridir.Genellikle sakarya ve ankara daki barlarda boy gosterirler.
Fotograf adli bagimlilik yapar dikkatli olun :)
-
offff garibim offfff....birader tam ben yazacaktım bu formu...
hayatımda dinlediğim en iyi coverlar pilliye ait...dağlar dağlar,mamak türküsü,ömrüm,malabadi köprüsü,sus söyleme..
biraz korsancılık olacak ama canlı performanslarını kasete çekmeyi başardım...tabi gurbette olunca özlememek için....
-
solist&gitarist cem'in harika elektro solo'ları ve karizmatik sesi dolayısıyla her daim dinlenebilecek profesyonel bi grup.Turkiye ye yaptiklari muzigin cok fazla oldugunu dusunuyorum.
Ayrica her sarkilarinin sonuna abarti solalari bazilarini kendinden gecirsede bazen "yeettteeeeeeer!" diye bagirmaniza neden olabilir.
acilsin gozlerin
malabadi koprusu
berrak
fotograf
hilalin sarkisi
kara diller
kedi
sakarya
karbeyaz
yoluna bas koy album parcalaridir.Genellikle sakarya ve ankara daki barlarda boy gosterirler.
Fotograf adli bagimlilik yapar dikkatli olun :)
offff garibim offfff....birader tam ben yazacaktım bu formu...
hayatımda dinlediğim en iyi coverlar pilliye ait...dağlar dağlar,mamak türküsü,ömrüm,malabadi köprüsü,sus söyleme..
biraz korsancılık olacak ama canlı performanslarını kasete çekmeyi başardım...tabi gurbette olunca özlememek için....
bunları tam ben yazıcaktım asıl..
:D
pilli bebeğim olmadan uyuyamam..
hele
fotoğrafa bakmadan
..
-
ben
-
sanırım pilli bebeğin yanında ve fotağrafa baktıktan sonrada siyah beyaz düşlerinde onu görürsün dimi:))) (cem kısmetin siyah beyaz daki solosu beni bulutlara uçuruyo)
ama az kaldı bi daki salı barakadayım ...en az ailem kadar özledim pilli dinlerken bira içmeyi...
-
top 5te 2. sıramda,pentagramın yerini yakalayacak kadar başarılı değil hala:)
-
((:
sanırım pilli bebeğin yanında ve fotağrafa baktıktan sonrada siyah beyaz düşlerinde onu görürsün dimi:))) (cem kısmetin siyah beyaz daki solosu beni bulutlara uçuruyo)
+1
-
bu arada bişey sorcam ya pilli ile ilgili ...gürcan abi bıraktımı pilliyi (yazın sonundan beri dinliyemiyorum)en son başka bi eleman vardı davulda....