Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pilli Bebek ve Şeytan Tüyü'nü tanıyan varmı? (Ankaralılar)

• mor ve ötesi • 2 Ocak 2005 15:10 • #446311
    Arkadaşlar her Salı ve Perşembe günleri Ankara SSK İşhanındaki Baraka Rock Bar'da sahne alan ve inanılmaz güzel bir performansa sahip olan bu aslanları tanıyan varsa iki satır bişeyler yazsın...
  • düşyılmaz • 2 Ocak 2005 16:32 • #446319
    seytsn tuyunu sırf bascıyı ılemek ıcın gıderım ha:)

oyyle yumusak yumusak, bir trie gidiyor arkadas gorcen:)
  • aredhelrim • 2 Ocak 2005 20:56 • #446339
    solist&gitarist cem'in harika elektro solo'ları ve karizmatik sesi dolayısıyla her daim dinlenebilecek profesyonel bi grup.Turkiye ye yaptiklari muzigin cok fazla oldugunu dusunuyorum.
    Ayrica her sarkilarinin sonuna abarti solalari bazilarini kendinden gecirsede bazen "yeettteeeeeeer!" diye bagirmaniza neden olabilir.

acilsin gozlerin
    malabadi koprusu
    berrak
    fotograf
    hilalin sarkisi
    kara diller
    kedi
    sakarya
    karbeyaz
    yoluna bas koy album parcalaridir.Genellikle sakarya ve ankara daki barlarda boy gosterirler.

Fotograf adli bagimlilik yapar dikkatli olun :)
  • STERN • 2 Ocak 2005 21:00 • #446340
    offff garibim offfff....birader tam ben yazacaktım bu formu...
    hayatımda dinlediğim en iyi coverlar pilliye ait...dağlar dağlar,mamak türküsü,ömrüm,malabadi köprüsü,sus söyleme..
    biraz korsancılık olacak ama canlı performanslarını kasete çekmeyi başardım...tabi gurbette olunca özlememek için....
  • nesya83 • 3 Ocak 2005 01:35 • #446356
    solist&gitarist cem'in harika elektro solo'ları ve karizmatik sesi dolayısıyla her daim dinlenebilecek profesyonel bi grup.Turkiye ye yaptiklari muzigin cok fazla oldugunu dusunuyorum.
    Ayrica her sarkilarinin sonuna abarti solalari bazilarini kendinden gecirsede bazen "yeettteeeeeeer!" diye bagirmaniza neden olabilir.

acilsin gozlerin
    malabadi koprusu
    berrak
    fotograf
    hilalin sarkisi
    kara diller
    kedi
    sakarya
    karbeyaz
    yoluna bas koy album parcalaridir.Genellikle sakarya ve ankara daki barlarda boy gosterirler.

Fotograf adli bagimlilik yapar dikkatli olun :)

offff garibim offfff....birader tam ben yazacaktım bu formu...
    hayatımda dinlediğim en iyi coverlar pilliye ait...dağlar dağlar,mamak türküsü,ömrüm,malabadi köprüsü,sus söyleme..
    biraz korsancılık olacak ama canlı performanslarını kasete çekmeyi başardım...tabi gurbette olunca özlememek için....

bunları tam ben yazıcaktım asıl..
    :D
    pilli bebeğim olmadan uyuyamam..
    hele fotoğrafa bakmadan
    ..
  • flomak • 3 Ocak 2005 13:14 • #446383
    ben
  • STERN • 3 Ocak 2005 13:14 • #446386
    sanırım pilli bebeğin yanında ve fotağrafa baktıktan sonrada siyah beyaz düşlerinde onu görürsün dimi:))) (cem kısmetin siyah beyaz daki solosu beni bulutlara uçuruyo)

ama az kaldı bi daki salı barakadayım ...en az ailem kadar özledim pilli dinlerken bira içmeyi...
  • gokcen • 3 Ocak 2005 14:58 • #446390
    top 5te 2. sıramda,pentagramın yerini yakalayacak kadar başarılı değil hala:)
  • nesya83 • 3 Ocak 2005 16:31 • #446400
    ((:

sanırım pilli bebeğin yanında ve fotağrafa baktıktan sonrada siyah beyaz düşlerinde onu görürsün dimi:))) (cem kısmetin siyah beyaz daki solosu beni bulutlara uçuruyo)

+1
  • STERN • 4 Ocak 2005 17:28 • #446496
    bu arada bişey sorcam ya pilli ile ilgili ...gürcan abi bıraktımı pilliyi (yazın sonundan beri dinliyemiyorum)en son başka bi eleman vardı davulda....