-
yanlışım varsa düzeltin ama yaklaşık 1 ay öncesine kadar kadro bildiğim gibiydi..
-
ule, vardı albumleri, coook eskiden maksimum rock tan tanıyordum elemanlar,
su topicle birdaha dinlim dedim, (ilk dinledigimde ankarada yasamaya baslamamıstım)
sakarya sarkısı, evet tamda o sarkı, hakikaten güzel, kaliteli,
bazıları ensrümantal sever..
-
pili bebegi tanıyorum inanırmısın bı gun ankarada akköprüdeki migrosta dienarda pili bebegi sordugumda o ne cevabı almıstım bıde o adamı muzik biliyo diye koyumuslar oraya yazık....................................
-
benimde bildiim kadarıyla bassçısı değişmişti.
o uzun boylu ve gözlüklü olan tip ama sora kimi aldılar heç bilmiyorum
sağlam gruptur ama...
-
şimdi cüdi genç adında bi çocuk var..karizma bi eleman..ve soy adı gibi gerçektende genç..
-
BarışaRock'ta müthiş performansları vardı.Berrak parçası muhteşemdi.Cem Kısmet(elektro), Cudi Genç (bass), Gürcan Konanç (bateri) üyeleridir. İstanbul'da konserleri olursa gitmeyi planlıyorum. Herhelde orda görüşürüz.
-
Ankara lı değilim ama grubu tanıyorum iki sene önce uludağ ünv. şenliklerine ana grup olarak gelmişti harikaydı! gitarda solo atarken şarkıyıda harika bişekilde söylemesine bitmaştim gitaristin(cem kısmet miş).
bikeresinde bursa da bi müzik dükkanına PİLLİ BEBEK var mı diye sordum adam dediki: oyuncakçı yan tarafta :)) süperdi...
-
pilli bebek biraz daha sınırlkarını aşmış vaziyette bence hiç değilse uludağ üniv.in şenliklerini de geldiler...şeytan tüyü ise daha çok baraknın kadrolu grubu olmuş durumda kaldılar bence tabi...aslında güzel çalıyorlar ama biraz daha kendi müziklerini yapsalar diyorum coverlar yerine
-
Arkadaşlar sakin olun Pilli Bebek tam kadro barakada devam ediyoooor. GaRaJ cı gençlik buluşalım bi gün hepberaber gidelim yakışır.
-
ARKADAŞLAR PİLLİ BEBEK VE SEYTAN TUYU KOLONİSİ AÇILMIŞTIR...
MÜRACAATLARINIZI BEKLİYORUM SEVEN GELSİN