Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

müzik

• cc_baran • 5 Ocak 2005 20:52 • #446638
    ortami bos yere alevlendirmişsiniz...

karışacak elbet,yanlış bir şey değil bu.
  • karete • 5 Ocak 2005 21:51 • #446644

oneall__
    5 Ocak 2005 Çarşamba / 20:18
    ben siyasi bi soru sormadim... müzikle siyaseti karistıranlar var aranızda.....

müziğin içinde yön verici eleştirici şeyler olabilir ama bir toplumu ikiye bölme gibi düşüncelerin oldugu müzikte siyasetten sayıldıgı için ben genelde müziğime siyaseti karıştırmam müzik teknikleri ve melodiler tercihimdir
  • cc_baran • 5 Ocak 2005 21:58 • #446647
    Trilogy Op : 5

yaw teknik dedinde,Malmsteen'in Trilogy Opus 5 bestesi nasıl bir şeydir öyle?? daha yeni aldım,utandım kendimden,teknik ve hız uçmuş. tabları indirdim,dil dışarıda kasıyorum :))

bi sigara versenize...
  • karete • 5 Ocak 2005 22:01 • #446648

Malmsteen'i ilk bi arkadaş bana söyledi ona aynen mal sensın dedim :)
    adamın sağ eli dursa sol eli rahat durmuyo
  • cc_baran • 5 Ocak 2005 22:05 • #446649

hasta ruhlu bir adam o yaa,sanırım Kore senfoni orkestrasıyla bir konser veriyor bu. ortaçağ aristokratları gibi giyinmiş,elinde strat'ı,koca kıçını sallaya sallaya trilogy çalıyor,deli herif :))
    karısı türk bunun,elif,daha sonra adını april diye değiştiriyor,tam cadı la :))
    malmsteen'in evlenmeden önceki fotoğraflarına bakınız,gayet zayıf ferrarisinin önünde gitarıyla pozlar falan veriyor,ipince.
    bir evleniyor duba gibi,tabi yersen o kadar mantıyı,dolmayı,böreği :))
  • minasius • 5 Ocak 2005 22:20 • #446650
    müzik degil de

Gol kralı olmuşsun da havan kime... şakaaa! anlamazsın ama pardon..
  • minasius • 5 Ocak 2005 22:24 • #446651

Bilmiyorsundur belki ama tüm toplumlarda müzik her zaman büyük bir eleştri, kınama, taraf tutma vs aracı olmuştur. Müziği sadece kederlenmek için ya da kafa sallamak için dinliyosan bişey demiyoum ama müzikle siyaseti iki ayrı uca koyamazsın... Müzik varsa siyaset rüzgarları daha kuvvetli eser anlayacağın!
  • cc_baran • 5 Ocak 2005 22:27 • #446652

minasius doğrusun ama Malmsteen muhteşem gitarist :P

bakmayın abi bana,sigarayı azalttım,saçmalığın sınırlarında gezinen yalnız kovboy ve refah-ül garaj fırkası umumreis muavini ve bilakis kabine azası baran efendiyim ben.
  • oneall__ • 6 Ocak 2005 19:14 • #446778

tamam beyler yaw yeter ortamı alevlendirmeyelim yorumlarınız içinde tesekkur...