Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

VEGAcılar BURAYA

• delly dolly • 7 Ocak 2005 21:22 • #446915
    Vega'yı Tamam Sustum şarkısıyla tanımıştık diye hatırlıyorum.ilk dinlediğimde şarkıların sözlerini bile anlayamıyordum.çok boğuk ve inler gibi şarkı söylüyordu.artık sökleri anlayabiliyorum.ama ikinci albümleri çok güzel.antalya gibi bir şehirde kaç tane rock konser oluyor biliyor musunuz? çok çok az.kaldı ki vega gelecek?bu sabahların bir anlamı olmalı ile bihaber, iz bırakanlar unutulmaz şarkıları süper diyorum başka birşey demiyorum
  • catalist • 7 Ocak 2005 23:14 • #446933
    İz bırakanlar unutulmaz sarkısı bence en basarılı parcaları(tek romantikleştigim parca hayatımdaki:P),tadın kaldı da çok iyi.yani sert değiller ama sarkı sözleri güzel ve her kesime hitap ediyor kaldıki annem bile seviyomuş;):)=====ama Denizi çok seviyorum gercekten çok tatlı biri tanışma fırsatım oldu seside çok güzel bence...
  • flomak • 8 Ocak 2005 03:21 • #446978
    [6 kez okundu]delly dolly
    7 Ocak 2005 Cuma / 21:22
    bu sabahların bir anlamı olmalı ile bihaber, iz bırakanlar unutulmaz şarkıları süper diyorum başka birşey

yeah
  • talena • 9 Ocak 2005 13:14 • #447152
    yılbaşı gecesi çubuklu hayal kahvesinde gripinden önce sahne aldılar ve izlediğim ilk vega konseriydi..yeniyıla çok sevdiğim bi grubun konseriyle girmek ayrı bi zevkti benim için(sarhoş kızların kusmuk kokularına maruz kalmak ya da alkolün etkisiyle ertesi sabah hatırlanılmicak abuk sabuk konuşmalara tanık olma zorunluluğu dışında..)her neyse grup ve şarkıları için söyleyebiliceğim çok şey var ama özellikle beyoğlu, alışamadım yokluğuna, bu sabahların bir anlamı olmalı, iz bırakanlar unutulmaz ya da ısınamazsın ağlarken şarkıları hem söz hem de müzik açısından uzun süre sıkılmadan dinlenebilir şarkılar.
    (deniz de çok tatlı insan bu arada ben de söylemeden geçemicem. konserde şarkı bittikten sonra basçılarının şapkasını çıkarıp alnından öptü, çok tatlı bi görütüydü.)
  • nesya83 • 9 Ocak 2005 19:20 • #447189
    normalmi sence (beni mahvediyoo)
    tadın kaldı
    desemde inanma
    ısınamazsın ağlarken...
  • Black Exodus • 7 Şubat 2005 07:51 • #449815
    "Uyumaya çalışsam da faydası yok, sana sarılmayı özlüyorum hala.."
    Aynen böyle hissetmiştim..
    Ancak bu kadar anlatılır..
  • glsh_bl • 7 Şubat 2005 09:29 • #449818
    bir gün daha geçti
    daha ne kadar var
    uzun bir öykü bu
    içinde her şey var
    bıraktığın her izi
    sarfettiğin her sözü
    kazıyorsam aklıma
    NORMAL Mİ SENCE?!?!!?
  • Rebelfire • 7 Şubat 2005 15:39 • #449856
    tadın kaldı...
  • smolko • 17 Şubat 2005 00:16 • #451546
    bi gün daha geçti daha ne kadar var
    uzun bir uyku bu içinde herşey var
    bıraktığın her izi sarfettiğin her sözü
    kazıyorsan aklıma
    NORMAL Mİ SENCE?
    istemedim uyanmayı bu soğuk uykudan
    cevapları aradım soruları sormadan
    düşürdüğün gölgeleri düştüğün yerleri
    kazıyorsan aklıma
    NORMAL Mİ SENCE??
  • cc_baran • 17 Şubat 2005 00:21 • #451548
    abi yok,ağlatıyo bunlar adamı yaa :.(

bu sabahların bir anlamı olmalı yı her dinlediğimde krize giriyorum,sigara yetişmiyor allah canımı alsın,gözler kan çanağı. olmaz böyle şey,büyü var bunda,uzak durun diyeceğim de ne fayda. ağla ağla bir hal oluyorum. peki bu normal mi sizce??