-
garaj müzik birimi diye bir isim var ortada fakat metal müzik dışındaki müziklerle ilgili bişey yok bi haber yok....Ben istediğim gibi bir forum açamıyorum iğrençsin bu şarkılar dinlenilir mi bunlar hırsız falan deniyor...Yani bizim zevklerimize saygı duyulmuyor bence bu sitenin adı değişmeli metalciler falan olmalı
-
ne alaka burdakilerin çoğu popçu bence!sen de metali sevmiyosan sevmezsin bu kadar basit.şahsen ben pop müziğe falan iğrenç demiyorum kaliteli pop yapanlara saygım sonsuzdur.ya da kaliteli hehangi bir müzik tarzı.burda parmakla sayılacak kadar az adam gibi metalci,bluescu ve jazzcı insanlar var.asıl burayı alternative ciler ve popçular müzik birimi diye belirtmek lazım.bana göre yanlış düşünüyosun!ama yine de sen bilirsin..
-
Forumlarda ağırlıkla metal konuşulduğu doğru ama site içeriğinde böyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Özellikle haberlerde kesinlikle böyle bir şey yok bence. Bu da metalcilerin forumu daha aktif olarak kullandığını gösterir sadece. Bütün GRJ'ın metalci olduğunu değil :)
Sen istediğin forumu aç, ilgilenen birileri mutlaka vardır. Bak Kürtçe müzikle ilgili foruma kaç tane mesaj yazıldı (metal de değil üstelik :) Geçen gün Türk cazıyla ilgili bir konu vardı, ona da birkaç kişi yazdı.
Metal dışında konu açmak üyelerin elinde. Çoğunluk forum kurallarını belirler diye bir şey yok.
-
yok yahu o kadar da değil :)
klasik müzikle ilgili bir topic açılırsa nacizane bilgilerimizle karalarız biz de bir şeyler :)
-
daha öncede ben biyerde söylemiştim bazı kişiler konuşturulmuyo diye .. ama konuşsun herkeş özgür bi platform var bişeyci olmak zorunda değil kimse
-
iyi o zaman hemen patlatayım bitane Yanni dinleyen var mı diye¿Ciddi ciddi soruyorum.(gerçi o new age yapıyo ama temeli klasik müzik.)
-
in my time ı dinledim fena değildi.bu adam nota falan bilmiyordu galiba.
-
oldu bura classical :)
Carmina Burana-carl orff CSO çalarken dinleyin muhteşemdir.
-
Gaflet,dalalet ve hatta hıyanet içindesin.In my time en sönük şarkılarından biridir.One Man's Dream,Nostalgia,Adagio in C Minor,Life for Rent,Waltz in 7-8,Until Last Moment şarkılarını dinle.
O nota bilmiyodu bu adam galiba dediğin kişinin "40" a yakın enstrüman çalabildiği tahmin ediliyo!!!!!!!!!Adam notayı baştan yarattı.Dünya inliyo Yanni diye.İngiltere'de Royal Albert Hall'de o konseri vermek her baba yiğidin harcı değil.
Tavsiye ederim.Bu dediğim şarkıları dinle,bunları terapilerde filan bile kullanıyolarmış.
-
:)
peki en kısa zamanda dinleyeceğim.
bu adamı tanımamın sebebi yunanlı bir arkadaşım var.sağolsun dinletirdi gece gündüz. :)