-
ben 3 sene kadar önce tanıdım vatandaşı.İnanılmaz bi adam.Zaten orkestrasındaki sanatçılar da çok değerli.CD al parasını ben veririm.Ama her şarkısı hoşuna gitmeyebilir.Belli bi noktada iyice sıkılabilirsin.Özellikle eski şarkılarında.93 ten sonraki şarkılar daha bi güzel.Bu arada unuttuğum iki iyi şarkısı daha var: Niki Nanna ve Love is All.Ayrıca Enya ile de bi düet yapmıştı.İsmini şimdi hatırlayamadım.
-
adamın tipi komik değil mi sence :)
-
ben aplasıyım bi hatun olarak yorumluyorum ki adamın tipi bayaaa iyi bu bir ,ki adamın tipi değil yaptığı müsik önemli olan şeydir bu iki olmuş oldu
-
demekki renkler ve zevkler hala hazırda tartışılabilir durumda :)
-
evet komiktir .)bencede komik
-
ben de noldu buna yahu dedim aldırma sen ona pinus_antares gül geç gitsin :)
-
abi siz adama vermiceksiniz ki.müziğini dinleyin.önemli olan bu.kadınlar adamı beğeniyo zaten.biraz mantıklı olun!!!Müzik bu penthouse filan değil!
-
bencede
-
kimmiş kimin ne dinlediğine karışan..ve yaz yazmasına......
ANASAYFADA BENİM EKLEDİĞİM KAYAHAN HABERİ VAR..DAHA DA EKLEYECEĞİM..BEKÇİDE ekliyor sağolsun.....şarkı sözlerinide ekliyorum....gerçi çözemediğim bişey var.10 tane şarkı sözü yolluyorum(orneğin ışın karaca) bekçi sağolsun 7 tanesini siliyor..
hardquake e hak veriyorum ...kimse karışamaz kimsenin dinlediği müziğe açtığı forma..iki üç ay evel boyle şeyler oldu..ama şimdi boyle bişey olursa o ne biçim müzik diyecek olan arkadaşı ..............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
abi hatlar karışmış.sen mesajı benden önce yazmışsın ben onu göremedim.e internette oluyo böyle şeyler.
ayrıca thriller e sonuna kadar destek veriyorum.kayahan,türkiye'de modern müzikte bir ilahtır.sevmek ve dinlemek zorunda değil kimse.ama yapılan işe,tarza,beğeniye saygı duyulmalı.
bu arada garaj bekçisi benim bayan baterist arıyoruz topic imi de silmiş.nooluyo buna anlamadım ben!