-
rap güzel ama ifadeler yanlış bence..niye mi?sebep şu sözler falan güzel hani isyan etme durumu...ceza da az çok bu var ma abi benim aklımdaki soru baştan aşağı nike adidas giyen tipler neye isyan edebilirki sizce..bunların partileri falan oluyu sanırım çevremde giden arkadaşlar var 40 50 milyon para veriyolar her hafta bu partilere...ve çoğunun altında kaliteli arabalar...bu nasıl isyan anlamış değilim..(amerikada siyah tenli insanların ırkçılığa ve bitakım sosyal hakları kazanmak için yaptığı bu müzik ne hale geldi)
ben az çok dinlerim tabi eğlenceli olanları değil gerçekten duymak istediğim sözlerin söylendiği parçaları ama asla onlar gibi davranmam davranmakta istemem...çünkü hepsi özenti..
-
severim abi...hemde cezayı çok severim...taaaaa yeraltı operasyonundan beri dinlerim...sagopa kajmerde çok iyidir...bende rock dinlerim ama bu rap antipatisini anlamış değilim yaaaa
-
git dinle tutan yok
-
Benim Bir amacım Yok Bu Konuda ...
Rap Yoksa Ceza Ne Yapıyor ?
Rap Yoksa Fuat Ne Yapıyor ?
Metal Rap Yoksa MANGa Ne Peki
Ogeday Ne peki
Nefret Grubunun Amacı Ne Bunları Öğren Öyle Gel Profesional Benim Sana Küfür Edecek Kadar Seviyem Düşmedi Ama Senin Ki Bariz
Azını Topla Okey Mi Okey ;)
Hadi Bakalım İkile Rapin Ne Olduğunu Garmesten Bana Yaz Sana Ne Denmek İstediğini Söyliyim Okey !
Ayrıca Ben Rapçi Değilim Bunu Beynine İyi Sok !!!
-
HipHop Açılımı ...
+ Rap
+ Break Dance
+ Grafiti
+ Sokak Sanatı
+ Freestyle
+ Feat & Beat
Hiphopun Alt Dallarıdır Bu Bilmeyenlere Duyrulur ...
Aynı Şeyi Rocktada sölerim Metaldede Hepsini Bilirim Okurum Söylerim
Cahil Bilgilerle Buraya Gelip Tartışmam Okey ;)
-
söylüyorum işte bu site dallama dolu.niye cevap veriyosunuz ki bunlara?ha inşallah bi gün bu garaja 18 yaş+ sınırı gelir de çoluk çocuğa dert annatmak zorunda kalmazsınız
ceza,sagopa,cypress hill,beastie boys rules
hard'N'heavy sux
öpüldünüz
-
Eğer rap bir müzik tarzı olsaydı belki dinleyebilirdim ama maalesef müzik değil rap eğer güzel yapılırsa belki olabiliri amamüzik benim gözümde emek gerekitren bir şeydir ve ben bu emeği rap müzik te görmüyorum ama hepside kötü demiyorum ceza şu an piyasaya kendini kabul ettirmiş en iyi rap ci ceza dinlemiyorum ama takdir ediyorum yaptığı işi herneyse eğer güzel bir şekilde yapılrsa neden dinlemeyelim ama müzik olmadığı için şu an benim gözümde hiç bir değeri yok müzik te bir ruh bir istek ve heves olmadıkca o müzik sayılmaz ve şu an rap de bu yok eğer bunu da yapmayı öğrenebilirseniz siz rap ciler de müzik yapabilirisiniz!
-
benim gözümde emek gerekitren bir şeydir ve ben bu emeği rap müzik te görmüyorum
sen göremiyorsun,her tarzın büyük zorlukları vardır,rap de gayet tabi büyük emek ister.
müzik te bir ruh bir istek ve heves olmadıkca o müzik sayılmaz ve şu an rap de bu yok
rapte bir ruh,bir istek ve heves olmadığını nereden biliyorsun?? yaptıkları işin kolay olduğunu mu sanıyorsun?? adamların g*tlerinden ter damlıyor o lafları yazabilmek,ritime oturtabilmek,kafiyeyi bulabilmek ve akıcı okuyabilmek için.
son olarak takip etmediğini söylemişsin. hangi akla hizmet yorum yapıyorsun o zaman?
-
topic başlığı ile ilgili bişiy söyleyemem kesinlikle..
ama ceza,nizam,sırhot,nefret ve arka plan müzikler için umut ertek dinlerim arada bir..
...
bana göre bunlar rap yapmış olmak rap yapmıyorlar gibi geliyor bana..yani bahsi geçilen özentilik conconluk gibi durumlar değil önplanda..sözler konuşuyoo..
önemli olan tarz,müzik değilde..sanki ''ben bu sözleri söyliyimde,içimdekileri kusayımda hangi müzik tarzıyla olursa olsun'' gibi bir durum söz konusu sanki..ve bu sözleri bu şekilde söyleyebiliyorlarsa ve en iyi şekilde yapmaya çalışıyorlarsa saygı duymak lasım..rap varmıdır yokmudur bilemem..beni aşar bu konu..ama ben bu durumda 'rap' dinlemiş olmak için dinlemiyorum,bişiyler anlatmaya çalışan ve bu yüzden k.çını yırtan insanları dinliyorum..
kardeşim benden daha sıkı bir rock dinliyicisidir ama muhteşem beatbox yapar..ben vokaldeyim o bana fon yapar..güzel oluyoo yaa ((:
...
kanadımı kırdılar uçamadım anne
savaşa soktular koşturdum
kalbini açamayan herkesin aklına eğriyi doğruyu ben soktum
sonbaharda dökülen yapraktım
ilkbaharda geri geldim ben
aileme dostuma selamlar olsun
yağmur sonrası güneşim ben....
ceza..
-
I FUCK RAP
I FUCK RAP