Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rap

• Unknowledged • 22 Ocak 2005 01:12 • #448195
    Yorum yapmak takip etmeyi gerektirmez bir şeyi biliyorsan oun hakkında yorum yapabilirsin ama sen beni bilmiyorsun ve benim hakkımda yorum yapmaya çalışıyorsun çok yanlış ayrıca sen rap dinliyorsan benimm yapabileceğim bir şey yok zaten metal de beste yapmak da çok kolay dı ya gitarı alıp eline boş boş vuruyor zaten bizimkiler daha önce bir beste yaptın mı veya bir bestenin oluşturulmasına yardım ettin mi eğer etmiş olsaydın rap in basit bir müzik olduğunu anlardın eminim anlardın bir metal şarkısı yapmak çok daha zordur rap de bir ruh ve emek yok bunu heryerde ve herkese karşıda söyleyebilirim çünkü bu benim görüşüm ve istediğim konuda istediğim gibi yorum yapabilirim insanlar belli sınırlar içinde istediklerini yapmakda özgürdür ve bu özgürlük ancak bir diğer insanın özgürlüğünün başladığı yerde biter...!
  • gencfb1989 • 10 Şubat 2005 19:22 • #450507
    Topalla gezen aksamak öğrenir, abanın kadri yağmurda bilinir ve hatıra silinir
    Ana gibi yar olmaz, Bağdat gibi diyar olmaz ama Bağdat bombalanır
    sagopa kajmer
  • a_lost_soul • 10 Şubat 2005 19:42 • #450512
    Mesaj verecez diye anlamsız bi metni kafiye oluştumak için daha da anlamsızlaştırarakl kimsenin anlayamayacağı hale getirip arka arkaya melodiden yoksun bir şekilde söylemenin müzikle alakası yoktur.Bu işte bi emek varsa o da insanlara bu saçmalığı dinletebilme yeteneğidir.
    Şimdi birileri "sen rap'den ne anlarsın?"derse haklıdır. Bi b.k anlamam, anlasam dinlerdim.Anlayanlar dinlesin...
  • cc_baran • 10 Şubat 2005 20:23 • #450518
    ayrıca sen rap dinliyorsan benimm yapabileceğim bir şey yok zaten metal de beste yapmak da çok kolay dı ya gitarı alıp eline boş boş vuruyor zaten bizimkiler daha önce bir beste yaptın mı veya bir bestenin oluşturulmasına yardım ettin mi eğer etmiş olsaydın rap in basit bir müzik olduğunu anlardın eminim anlardın bir metal şarkısı yapmak çok daha zordur

unknowledged dostum ben zaten metal müzik icra ediyorum,elektro çalıyorum ve metal besteler yapıyorum,arzu edersen geçen sene çıkardığımız bir demoyu yollayabilirim.
    ben diyorum ki tarz ne olursa olsun emeğe saygı duymak lazımdır. cezanın sözleri ilgimi çekti ve gittim albümünü dinledim,bu adam kendi alanında güzel şeyler yapıyor. fırsat buldukça diğer isimleri de dinliyor ve kendimce yorum yapıyorum,bu yanlış bir şey değil. uzun yıllardır metal dinleyen ve yapan bir insanım,ama asla önyargılı olup diğer tarzlara göz bile atmadan karalama yapmadım. yanlış olan bu,hangisinin daha zor olduğundan ziyade nelerin yapıldığını,nelerin amaçlandığını,nelerin anlatıldığını bilmek gerekir. hepsinde emek vardır,eminim diğer müzik dalları gibi hiç de kolay olmayan bir iş yapıyorlar ve hakkını verdikleri sürece saygıyı hakediyorlar.
  • coke-man • 8 Nisan 2005 00:24 • #459373
    söylüyorum işte bu site dallama dolu.niye cevap veriyosunuz ki bunlara?ha inşallah bi gün bu garaja 18 yaş+ sınırı gelir de çoluk çocuğa dert annatmak zorunda kalmazsınız
    ceza,sagopa,cypress hill,beastie boys rules
    hard'N'heavy sux
    öpüldünüz

konuya yeni bi boyut kazandırıyorum.niye bu yazdığım mesajın öncesi ve sonrası mesajları göremiyorum.yoksa problem bende mi?

yaaa konuya yeni bi boyut kazandırayım bari.niye bu mesajın önündeki ve sonundaki mesajları göremiyorum.yoksa problem ben de mi?
  • Kaiser • 10 Nisan 2005 20:24 • #459766
    dedim abi site bitiyor diye bak bilgisizce sallayan sallayana hatta doz artmış küfüre dönmüş gören yok neyse ben topic açtım bunlar hakkında gidelim orda bizde sallayalım nedir bu yaaa çekilmez çile yaaa

BANA mI DEDİN???
    muhahhahaha
  • karete • 10 Nisan 2005 20:28 • #459767
    rapçilerde adam değilki kardeş adam gibi gelip tanıtamadılar hiç genelde gelip kroluk yaptılar kendileriyle dalga geçtirdiler bu bişeycilik olayınada gıcığım ama neyse

birde şu konulşarı neden tekrar tekrar gundeme getirirsiniz anlamam