Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İlhan İrem

• kessc • 9 Ocak 2005 16:52 • #447176
    [::K.İ.L.İ.T::]
    bu adamı oldum olası sevmem.
    sesi çıkmıyormuş gibi geliyor bana.
    şarkı sözleri de anlamsız geliyor.
    kısır döngü sanki.
    hep aynı... sazlık kuş börtü böcek gibi sığ sözler.

sensizliğin acısını sen nerden bileceksin sen hiç sensiz kalmadın ki.... nerde burada böcek söylermisin :)
  • divinemusic • 10 Ocak 2005 00:01 • #447202
    [::K.İ.L.İ.T::]Valla ortaokul yıllarımda adamı taparcasına dinlerdim. Ama nereye kadar, kaç yıldan beri bir album yok, en son bir tane çıkardı herhalde 5-6 ay önce ama maalesef tutmadı. Ben olsam bu album yerine klasikler diye çıkartır, tarzı biraz daha sert koyar ve senfonik yapısına dokunmadan kayıt yapardım babalar gibi de satardı.
  • eelmaa • 10 Ocak 2005 00:15 • #447204
    [::K.İ.L.İ.T::]
    sensizliğin acısını sen nerden bileceksin sen hiç sensiz kalmadın ki

buradaki mantığı sen bana söyle ben de sana börtü böcekleri gösteririm :)
  • pinus_antares • 10 Ocak 2005 11:54 • #447225
    [::K.İ.L.İ.T::]Valla abi sen yaklaşık 40 enstrüman çalan ve 1000 e yakın bestesi olan yanni'yi 1 bestesiyle yorumlayıp,üzerine bu adam nota bilmiyomuş galiba deyip, bi de üzerine adamın tipi çok komik ama dedin ya:

Ben senin beyin kıvrımların bu sözü algılamaya yetmez.Çünkü hala aynı yerde sayıklıyosun.
  • eelmaa • 10 Ocak 2005 15:21 • #447239
    [::K.İ.L.İ.T::]iyi de nota bilmediğini ben söylemiyorum kendi söylüyor.tipi tabi ki komik derim, komik çünkü..ayrıca dinleyiciyim.enstürüman falan çalmıyorum.çıkan sanatçının tipine de bakarım.

bunun dışında sen bana hakaret etme hakkını da nerden buldunki.doğru konuş!!!!!!
  • andresson • 10 Ocak 2005 16:11 • #447242
    [::K.İ.L.İ.T::]Hakaret etmiyor doğruyu söylüyor senin gocunulacak durumun varsa o ne yapsın anlama güçlüğün var bu kesin.
  • pinus_antares • 10 Ocak 2005 22:50 • #447291
    [::K.İ.L.İ.T::]İşte senin gibi ben şarkı söyleyenin tipine de bakarım.komikse dinlemem tarzındaki insanlar yüzünden bugün Türkiye'de gerçek sanatçılar aç!Açlıkla ölüyorlar!Örneğin Cem Karaca.Onun içinde senin dediğin gibi adamın tipine bak,s.kime benziyo diyenler doluydu.Adamı anlayamadılar ve O adam açlıkla öldü.

BEN BİR MÜZİSYENİM VE BUNU KENDİME YEDİREMİYORUM, BİLMEM ANLAYABİLİYOR MUSUN?????

andersson a desteği için teşekkür ederim.
  • eelmaa • 10 Ocak 2005 23:13 • #447294
    [::K.İ.L.İ.T::]sen hastasın!
    ne alakası var.tipine bakıp da dinlediğimi kim söyledi.lafı dinlemen gerektiği yerlerinden dinle.
    alakası yok dediklerinin.git işine yaa senin gibilerle mi uğraşcam.hata ben de kaile alıp cevap yazdık.
  • eelmaa • 10 Ocak 2005 23:14 • #447295
    [::K.İ.L.İ.T::]sana gelince git başka yerde oyna!
  • andresson • 10 Ocak 2005 23:17 • #447296
    [::K.İ.L.İ.T::]sen buraya haddin olmadan dadandın bak önce kim yazmış . Sen git ilgilendiğin şeyler hakkında yaz.