-
bence hepsini zenciye bırakalım allah zaten cezalarını verniş o adamla aynı odada yatılırmı !!!!:)))))
-
Yok yok kesinlikle zenciyi alalım araya.Ulan eski kız arkadaşımla o herife hayran die aramız bozulmuştu.Hatta araya almayalım.Siz onu direk bana bırakın, sonra gazetelerde okursunuz beni
-
BLooDBaTH-Gs isimli zavallı genç,eski sevgilisyle arasını bosduğu ve onunla tost yediği öğrenilen Blue'nin Zencisiyle tutuştuğu kavgadan kurtulamadı.
Zombileşmiş Blue hayranları gencin üzerine saldırdı.Yaklaşık 20 bin dolayında genç karı,aman genç kaşar,aman genç kız BLooDBaTH-Gs yi çene yağmuruna tuttu.Bu kadar kadın çenesine dayanamayan genç,zencinin malum darbesiyle hayatını kaybetti
ZİLLİYET
-
Hepsinin agzını burnunu kırmak lazım!ama sadece bunlar degil ki!Blue gibi 500 tane adam var piyasada hepsini birden pataklamak zor iş....
-
ilk önce bi justin timbirlenti dövmek lazim...ayakkabi suratli herif,nolcak...
-
yok canım.onu bırakalım.o olmazsa elalemin göğsünü kim açacak? ehuehuehuh
-
blue çok saçma bi grup.Grubun bi felsefesi ve bi amacı yok.Hepsinin amacı başka, ben hepsini dövmek isterdim teker teker tokatla başlıcan daha sonra çekiçle kafalarına indire indire müzik yapacan :-))
-
eveet eveeet hepsini teker teker
-
efet hepsini dövmek lazım da birini öldürmek istiyorum o kadar itici bi herif yok yaa:simon
-
bence hepsini... İlk öne gaylere verip cinsel ilişkiye sokalım! Daha sonra boğazlarını kesip,üzerlerine işerim!!! bÜTÜN BOY-BAND ler ölsün!