-
siyah homoyu
-
arkadaşlar aramızda paylaşamamazlık yapmaya gerek yok garajcılar olarak topluca bi örgütlenelim bırak blueyu bak bakalım boyband diye bi kavram kalıyo mu ortada!...
-
yav bu kızlar ne buluyor hangi kıza sorsam blue hay sizin bluenizi hele o zenci varya eşek sesli
müslümün zenci versiyonu
-
herifler 4 kişi şarkı söylüyorlar yetmiyormuş gibi 3 kişi daha alıyolar yanlarına koro gibi.hani şu istiklal marşı hikayesi varya hani tutarsın istiklal marşını söyle dersin arkadaşına.aynen öyle yapıcaksın.bak nasıl söylüyorlar.ama zenci olmasada olur.
-
zenci nin adı simon,esmer olan antony,bebek suratlı,ince sesli olan lee,diğeri de duncan...bence "bi kulaklarını çekmek lazım"...
-
Ben önce Elton John u dövmek isterim bu heriflere destek oldu da ortaya cıkardı diye.Piyasa da cak cak bagıran bir sürü yeni olduguna göre bunlar da bir zaman sonra Back Street Boys gibi balon edasıyla ucuup gidecekler.Ama balon göge yükselir.Bunlar patlayıp gidecekler diyeyim
-
abi aralarında şarkının sadece bir kaç saniyesinde söyleyen (aslında uluyan) sarı saçlı elamanı ben de dövmek isterim,böyle b.guardian dinletip kafa sallattırırdım tabi önce..nihhahahah
-
simon u.çok cool havasına yatıyo da o ne öyle abuk sabuk gümüşler,altınlar kollarında boynunda.takmış önüne gelen herşeyi.bi de abuk sabuk danslar,hareketler.dövcem onu ben.
-
Toplu katliam !!!
Valla ben ayrımcı bir insan değilim. Hepsini yığarım ben onların. Ben de isimlerini bilmiyorum sadece müziklerini duydum anında nefret ettim. Hepsini bağlıcam sandalyelere, hatta yanlarına Plack Eyed Peas, Back Street Boys falan bütün gıcık olduğum tipleri de katıcam, yanyana dizicem. Sonra da ne uğraşıcam ya, çağırıcam Dani Filth abiyi, kessin biçsin hepsini muhahaha...
-
Toplu katliam !!!
hühehehe,Dani'mi çağırırsan burada konuşulan katliamın çok daha ötesinde bir şeyler olur :)))))