-
ya off ya nası olabilir bu kadar iyi bi grup.. dream tiator filan hikaye .. jazz ile türk müziği bu kadar mı güzel harmanlanır.. bazı şarkıları çok fena groove.. hani bişi dinlerken kayıtsız kalamazsınız ya.. tüyleriniz diken diken olur.. bu nasıl olabilir duygusu, şaşkınlık, derinlerde birşeylerin sızlaması, minor kromatik disonansların yankılanması gibi koca bir vadide ya da bir kıvılcımın usulca koca bir ormanı yakması.. garip bir bilimkurgu filmi..
jazz müzik ile türk sanat musikisi bu kadar güzel harmanlanabilirdi heralde.. saygılarımla.
-
öyle şu hikaye bu hikaye dersen işin tadı kaçar!Yok öyle!Herkesin yaptığı işe verdiği emeğe saygı duy!
Bi de ne alaka dream theatre ile laço tayfa!tarz farklı,doğal olarak kriterler farklı.yani karşılaştıramazsın ki!Bu kadar bilinçsiz mesajlar yazmayın ya!
-
Yahu kafadan sallamıyoruz tabi... garaj da gördüğüm kadarı ile (nikler , anketler, mesajlar) dirım tiatır taraftarı çok kişi var.. dream tiatır ı takip etmek için harcadıkları zamanı laço tayfa için ayırsalar herkes çok daha fazla şey öğrenicek.. benim şahsi kanaatim bu.
ha bu arada dream tiatırı küçümsediğimi kimse sanmasın.. salaklıktan başka bişi olmazdı bu ama yukardaki paragrafta anlattığım perspektiften bakmanızı rica ediceğim sevgili garaj.org müdavimleri..
-
ama başta kötü salladın yani.KARAVANA!
O tarzı sevmiyorsa insanlar neden araştırsınlar ki¿Caz ve türk müziğini ayrı ayrı sevmiyorum.Birlikte neden seveyim diyebilir adam. Yani kıssadan hisse: Konuştuğumuza,yazdığımıza dikkat.Aman ha!Bu yüzden tarihte savaşlar çıkmış.Biraz daha özen.
-
böyle olucağını biliodum.. neyse dream theater güzel gruptur diyip kapatıyım mevzuuyu..
-
Laço Tayfa süperdir, tadından yenmez. Bergama gaydası ve brooklyn funk ile birlikte çaldıkları albümü dinledim, konserlerine de denk geldikçe gitmeye çalışırım, hakkaten güzel müzik yapıyo adamlar. Ay Gız mesela, muhteşem..
"İnce saz" dedin miydi insanın aklına Hüsnü Şenlendirici gelmeli zaten bu devirde..
-
Parçaların başlarında giren bass, hiç beklemediğim bi ses verdi bana! Tarzları oturmuş bir grup. Bence en azından bir kere dinlenmeli!
-
efet o basçı Nurhat şensesli olur ve hiç bir şarkıyı düz çalmayarak beni delrtir...Davullarınıda ütün şahıs Volkan Öktem abimizin çaldığı bu grup gerçekten Türkiye'de 1 tane.Ve Japonya'dan bile teklif alacak kadarda yurtdışına açılmış çok iyi bir grup.
-
VOLKAN ÖKTEMİ TANIYAN VARMI BİZZAT!?
-
ben stüdyosuna gittim.ben onu hatırlıyorum da o beni hatırlar mı bilemem.