Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

GİTAR VİRTÜÖZÜ OLMAK

• gwen_b • 10 Ocak 2005 23:26 • #447297
    kopar biziiii baaaaaraaan!!
    yetenek önmeli olan ben hala nota bilniyorum şu an piyasadakilerin çoğunun diploması yok ama içlerinde bir sürü iyi müzik yapan adam var dimi
  • cc_baran • 11 Ocak 2005 00:07 • #447300
    tabi ki..
    "müziğe notunu değil kalbini vereceksin"
    baran freud
  • ASPRYN • 11 Ocak 2005 17:59 • #447362
    Egitim sart(Geyik boynuzlarımı törpüledim) ama konservatuar falan degilde iyi bir müzisyenden egitim almak sart!Tabi biraz temel olması lazım.Önce kendin oturup biraz calıscaksın,hamuru hazırlayacaksın daha sonra kendine saglam bir hoca bulacaksın hamura sekil verip pişirmesi için!
  • nesya83 • 11 Ocak 2005 18:33 • #447371
    berklee yüzlerce mezun veriyor ama kaç tanesini duyuyoruz

kesinlikle haklısın...şevket akıncı harcanıyomu dersin?

..
    bir sokak müzisyeni vardır bir okul müzisyeni. okul müzisyeni devasa bir tekniğe,müzikal bilgiye sahiptir. ne verirsen çalar,hakkıyla çalar. ama sokak müzisyeni o işin içinde yeşerir,çingeneler özellikle,hayatlarını kurtarmak için diplomaya ihtiyaç duymazlar,onların çaldığı şeylerde ruh vardır,olay bu. okullular da ruh katabilir elbet,

arkadaşlarımla bi kenarda çalıp, kendimiz oynayıp, kendimiz ağladığımızda çaldıklarımıza...çok iyi çaldığımızda bile kimse bakmazdı...şimdi birtek ben kaldım ben ülkede..diğer hepsi kaçtı ve kurtuldu..çünkü buna mecburlardı
    diploma olup olmaması nekadar önemli? kıymet bilmedikten sonra..farketmedikten sonra..sen bağır,duyulmuyoo...
    !!
  • BASSarım • 16 Ocak 2005 13:46 • #447820
    Uwe Kropinski diye bir isim duydunuz mu? Gerçekten gitarı nasıl çaldığına bir bakmalısınız! Çok merağı olan varsa bi araştırsın derim. Malmsteen'e 5 basacak biri desem heralde bikaç kişi çıkıp "Naslolur?" diye serzenişte bulunabilir ama, demeden önce bi dinlemenizi, ya da mümkünse videosunu bulup izlemesini şiddetle tavsiye ederim!
  • ASPRYN • 17 Ocak 2005 13:31 • #447893
    Malmsteen gencliginde hergun 6-7 saat parmak egzersizleri yaptıgı için cok hızlı gitar calan ama aslında gamları hızlı hızlı inip cıkmaktan baska hic birsey yapmayan biridir.Simdi bazıları cıkıp diyecekki Malmsteen gitarı keman gibi calıyor!Olabilir.Teknik olarak oyle ama sanatsal olarak hiç bir sey ifade etmiyor.Bütün sarkıları birbirinin tekrarı.Bir de hayatımda bu kadar megaloman bir adam görmemistim!
  • cc_baran • 17 Ocak 2005 13:45 • #447895
    Malmsteen kraldır,sanatsal olarak ne ifade ettiğini Rising Force,Seventh Sign ve Trilogy'de bulabilirsiniz. inanılmaz bir armoni bilgisine sahiptir,çok da güçlü bir kulağu vardır,aileden gelen bir sanatçılık söz konusu,bu işten büyük kitleler edinen nadir metal virtüözlerindendir,megaloman olsun bırakında,saygı duyarım.
  • metaligirl • 17 Ocak 2005 15:07 • #447901
    abi elemanın mesajı neden silinmiş? neyse... valla üni'yi bi kazaniyim, gece gündüz gitar çalışocam..olmuyo böyle günde 2 saat çalışmakla...
  • LtEagle • 17 Ocak 2005 16:33 • #447908
    ya sen malmsteen e boyle laf soylemişsinde bir de konserinde bulunup karşısında şu sözleri sarfetsen valla ben konserinde (ankarada saklıkentte) adamın neler yaptığını gördükten sonra gitarı bırakmak istedim bence en iyisi o gitar konusunda ne derseniz deyin..
  • Nem • 17 Ocak 2005 17:17 • #447912
    İyidir güzeldir, iyi çalar, hızlıdır filan da hep aynı şeyi çaldığını kimse inkar edemez. Çok yaratıcı ve üretken bir gitarist olduğunu düşünmüyorum.