-
Ben de bekliyorum
arkadaşlar ya valla da çok önemli benim için.yeni olduğum için pek fazla tanıdığım da yok ve zorluk çekiyorum.güvenilir birileri varsa,sizin referansınızla görüşürüz o kişilerle.yardımcı olursanız çok seviniriz...
-
ben bilen arkadaşlara bişeyler daha sorayım :))
şimdi arkadaşlar bu nodül nedir?nasıl ve neden oluşur?korkunç bişey midir?
bilen varsa buyursun söylesin,sevinirim...
-
Ben de bekliyorum
Arkadaşlar; malesef metal müzik namına eğitim bir yer ben göremedim. Ama batı gırtlağı,nota ve ritm de kulak duyarlılığı konusunda eğitim alabilirseniz bu çok işiniza yarayacaktır.
Daha önce de yazdım.Burda Pendik'te bir yer var.Fatih Erkoç vokal için eğitime geliyomuş. Adam Louis Armstrong gibi şarkı söyleyebildiğine ve o kadar enstruman çalabildiğine göre biliyodur bu işi herhalde.
İsterseniz ben sizin için oradan bilgi alabilirim.Ben de düşünüyorum oraya gitmeyi.
-
Ben de bekliyorum
tabi tabi sen bi öğren.gerçi orası çok uzak bana ama başka arkadaşlar faydalanabilir en azından..
-
Soru mu yani?
herhalde alması gerekir... eğitim şart!!! :))
-
ben bilen arkadaşlara bişeyler daha sorayım :))
arkadaşlar diyorum ki bilgisi olanlar bizlerle paylaşsın,bizleri de bilgilendirsin..
-
almalıdır.. kimse anasının karnından armoni bilerek ve iyi bir pitch e sahip olarak doğmaz..
-
hayır kulağı iyiyse yapaaaaar kaç defa söyleyecem ders mers hikaye bütün olay çalışmakta ve yetenekteeeeeeeeeeeeeeeeee