-
sevmezde onun için
-
çünkü cemil gitarına jack bağlamaz ve bağlama gereğide duymaz ve air guitar sololarda performansı inanılmazdır seyrederken sanki malmsteen'den blackstar isimli güzide şarkının sololarını duyar gibi oılursunuz ...bu yüzden ....heralde....
-
elektro gitarı rezil rüsva bi müzik türü içinde harcadıkları için..sevmiyorum abi hatta sinir oluyorum..gıcık oluyorum..
-
bi klipte sadece akustik sesi varken 4 elektro gitarı birden bangır bangır çalarmış gibi bi sahne şovu (gibi bişey..) yapmaya çlıştıkları için sevmem.
ahada ktulu basmış barnaıını tam üzerine...hem yaa bir de niye dinleyelim ki onu dinleyeceğime yani zamanımı onlara ayıracağıma kendim söylerim kendi kendimi dinlerim..ya da ne biliim eski albümleri tekrar tekrar dinlerim...hem adamların tek teması akdeniz ki bende akdenizde yaşayan biri olarak o kadar çok şarkıya konu olacak bir tarafını göremedim yani..boş herifler bunlar yaa burda konuştuğumuza değmez valla
-
abi cemil midir nedir.hele onun rumeli hisarındaki seneler önce gitar solo diye atmaya çalıştığı saçma sapan notalar topluluğu yokmuydu....zaten sevmiyodum ondan sonra nefret etmeye başladım...
-
PETER GREEN.BANDIT
-
rock mı yapıyo ki ayna adamlar sevsin???
biiiz akdeniz liyiz..dıpdırırırırım..
-
o kel herifin adı cemil mi? yeni öğreniyorum mazur görün :))
o herifi elinde elektro gitarla görünce cinlerim tepemde ip atlıyo...
-
o zaten gitar çalmayı bilmiyo mahocan hareketler sergiliyo .destan grubuna gitmiş bi de ne katkısı olacaksa ne ses var,ne yetenek ne de saç...