Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

direc-t gibi bir grup manga gibi bir gruptan neden daha az tanıtılıyor

• leeryan2911 • 27 Ocak 2005 21:30 • #448710
    yaw çok merak ettim her yerde manga da manga
    bi dinliyim dedim
    ne bulduklarını anlamıyorum bu insanların onlarda.
    direc-t yi de öyle çok beğenmedim ama kesinlikle daha iyi.
  • prozik • 28 Ocak 2005 13:11 • #448742
    ya manga bılmıyorum guya kendı tarzında ılkmıs ne hıphopmus ne metalmıs yok ne rockmıs oyle dıyorlar ancak ne tekım bence kendılerını bulmamıs calıyorlar bence hıc bı ıse yaramaz onlar :P sacma sapan ama su bı gercek sony musıc olmasa hıc bıseyler
  • raistt • 30 Ocak 2005 18:19 • #449004
    him21 baba büyüksün.direc-t görmek istiyorum televizyonlarda..karanfilde de manga duymak istemiyorum linkin park özentisi grup nolcak........
  • Metal milita • 30 Ocak 2005 18:37 • #449009
    dedine aynene katılıyorum
    yapıcak bişey yok:))
  • karete • 31 Ocak 2005 04:43 • #449062
    raistt
    30 Ocak 2005 Pazar / 18:19
    him21 baba büyüksün.direc-t görmek istiyorum televizyonlarda..karanfilde de manga duymak istemiyorum linkin park özentisi grup nolcak........
    ben iki saçmalığıda görmek istemiyorum .)
  • mor_ve _ötesi • 1 Şubat 2005 02:04 • #449157
    En iyi örnek: Mor ve ötesi Kral tv ye çıktı bu sene.Bundan;eski Mor ve Ötesi hayran kitlesi hiç memnun kaldımı?-Hayır. Neden?-Çünkü yeni sevenler eski müdavimlerinden baskın çıktı grubu sahiplenip ösentiliğe getirdiler işi.
    Mor ve ötesi kral tv ye klip yayınlatarak adını duyurdu ama dinleyici kitlesinin kültür seviyesi düştü.Grubu bilen çok oldu da ne oldu?Kalitesi düştü MVÖ dinleyen kitlenin..
    Aynı şekilde Manga da Kral TVde.Yani KRAL TV'yi kamyon şoföründen tutun pazarcı,manav,usta,yaşlı,genç,o,bu,şu,ne olduğu belli olmayan başı boş 'gülüm,bilmemnem' hitaplarıyla alt yası olarak yavuklularına sevgi mesajları yollayan,her kesimin islediği bi kanalda çıktı.Sonuç daha fasla dinleyen ama hepsi faso fiso insanlar...Ama direc-t belli şekli şemali,genç bi isleyici kitlesi( yaşlıların kafası götürmüyo saten:) )ve kültür seviyesi olan farklı kitlelerin islediği,kaliteli MÜZİK kanallarında çıktığı için Manga kadar bilinmiyo.Direc-t AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN politikasını uyguluyo...Helal olsun!Aç göslülük yapmıyolar..