Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Türkiye'deki bayan gitaristler..

• mkcervy • 30 Ocak 2005 19:14 • #449019
    meralexantirik sen çal da seni izleriz artık...ciddi ciddi yok işte beceremiyo kadınlar bu gitar işini;yaparsada izlerim cidden...ama harbi seksi olur bence...sen şimdi gene "kendinizi bu kadar düşürmeyin" dersin ama alakası yok...kızlar nası john petrucci ye(etrafımda bayılan kız çok varonun için) falan bayılyo bizde kadın bir virtüoze bayılırızzzzz.. :)
  • C-None • 31 Ocak 2005 00:06 • #449046
    son derece doğru mkcervy dediklerin..düşünsene saçları önde gitarı hafif yukarı kaldırmış, kafa aşağıda,son sürat bi sweeping yapıyo falan..
  • mkcervy • 31 Ocak 2005 00:13 • #449047
    bomba bomba... :) ama gelde bunu forumu açana anlat :p elinde birde explorer kasa gitar vericen hatunun.angeline jolie den daha çok taparım valla....
  • C-None • 31 Ocak 2005 00:43 • #449054
    angelina!!!!!!!! abi o kadının brad pitt'le filmi geliyo ya tanrıların buluşması bu olsa gerek :))
    bu arada onu gitar çalarken düşünemiyorum çünkü gitarı göremez ..malum uzuvlarından dolayı :))))
  • gokcen • 31 Ocak 2005 15:10 • #449096
    kadın mini etek giyerse hemen objeleşir...
    kadın oyuncu olursa hemen objeleşir...
    kadın sporcu olursa hemen objeleşir..
    kadın gitar çalarsa da!hemen objeleşir..
    erkeklerin herzaman bir adım önde olduğu konusunda bir şüphem yok:ama artık kol ve bacakarası kaslarınız yerine beyin kaslarınıza da çalışmaya başlasanız,o zaman farklı kulvarlarda kıyaslanmaya da başlayabiliriz işte!
  • gokcen • 31 Ocak 2005 15:11 • #449097
    kadın mini etek giyerse hemen objeleşir...
    kadın oyuncu olursa hemen objeleşir...
    kadın sporcu olursa hemen objeleşir..
    kadın gitar çalarsa da!hemen objeleşir..
    erkeklerin herzaman bir adım önde olduğu konusunda bir şüphem yok:ama artık kol ve bacakarası kaslarınız yerine beyin kaslarınıza da çalışmaya başlasanız,o zaman farklı kulvarlarda kıyaslanmaya da başlayabiliriz işte!
  • mkcervy • 2 Mart 2005 21:25 • #453711
    garaj da feminist akım.... :)) gokcen kızma yahu.bunun kadınlıkla bi alakası yok şov dünyası dedimya kadınlarda rüyalarında erkek gitaristleri görüyolardır bence...olayın sadece şov kısmından bakarsan gerçekten seksilik ilgi çeker...bunu tartılamassın.lütfen konuyu saptırmayalım....lütfeeeen.beyinlerimiz bacak aramızda olsada (yani senin değiminle) hala erkeler daha üstün kadınlara göre çoğu konuda....huuh öldüm yahu.... :) :p