-
neden punk ya ?
-
.
-
"Clash" demem yeterli olur mu?
-
Punk bir zamanlar insanların derdini anlatabildikleri eğlenip rahatca baş kaldırabildikleri sağa sola alf sokabildikleri bir müzik türüydü (bakınız Ramones Clash Misfits Poison Sexpistols vs...)ama günümüzde sadece ayağına converse gecirip sokakta içip serserilik yapan yeni yetmelerin eline düşmüş ve saçma sapan bir müzik türü olmuştur televizyonda kliplerini izlediğiniz o punk diye geçinen gurupların hiç biri punk değil üst nesil der ya ne varsa eskilerde var diye işe bu konuda cok haklılar...!
-
bence yanlış günümüzde de güzel müzik yapam punk grupları var her müzikte olduğu gibi oradada değişim var bu normaldir her yıl insanlara aynı şeyleri dinletemezsiniz
-
punk için bakınız liverpool ingiltere...adamlar yapıyor...amacı siyasi insanlar dertlerini anlatıp devlete herşeye düzene saydırıyorlarmış valla çok güzel zamanlarmış nerde should i stay should i go lar artık o kızın poposu güzel şunun bacakları sağlam şarkıları dinleniyor
-
ya bileniniz varmı bu aptalların hepsi neden converse giyiyo. başkasında aynısını olduğunu bildiği halde nasıl giyiyolar anlamıyorum. başka giyicek bişeylerimi yok yoksa. yoksa bütün punkçılara bedava conversemi veriyolar
-
1 converse giymek için punkçı olmak gerekmiyo zaten ben de giyiyorum ve çok da beğeniyorum..
-
iyi de senin söylediğin şey toxic'in sorduğu şeye cevap olmamış yani sadece yazmış olmak için yazmışsın!...
-
yaaaa o ben değilim kusura bakmayın kuzenim yazmış kendisi converse manyağıdır da..