-
heuheuehuehu yutalım mı
-
istersen inan istersen inanma napıım yani kanıt olarak bisi gösteremcm kusura bakma ;))
-
yıh yıh yıh :)
-
punk belli bir müzik bir giyim tarzı,en son cool trend diyildir bence..hele ebebveynlere tepki olarak benimsenen bişe hiç diyildir..bütün punk camiası tek bir fikri desteklemek için vardır
KENDİ AKLINI KULLAN
KENDİN OL
TOPLUMUN SANA DAYATTIĞINI KABUL ETME
KENDİ KURALLARINI YARAT
KENDİ HAYTINI YAŞA
tabii bu eskiden böyleydi...artık sadece 1 müzik türü olarak biliniyo..hele o ayağına convers i geçirip ben punnk ım diye dolaşanlara ne sinir oluyorum ama...
eh hadi eyvallah
-
onlara punkçu demeyiniz lutfen
-
bunun üstüne sölencek bi şey yoktur
kendin ol
-
uf ne kadar gereksiz bi forum bu böyle ya. her önüne gelen punk dinliyorum diye geziyo. DINLEMIYOSUN ISTe!!1
-
punkmunk
punk her müzikte heryerde olan bişedir. bişekilde orda burda yaşar. isminin konduğu tarihlerden önce de çok sora da. en geniş tanımı bu olabilir.
-
HOOOOP PUNKISH GIRL MÜSÜN NESIN
ya simdi benim bu punkish girl denen tipe bu lafim var.ne hakla punkin adini kirletmeye cesaret ediyosun kardesim sen .kimsin sen ya. avril manyagiymis. o zaman ne diye punkish girl yazip punk denen bi foruma yazi yaziyosun. yazma artik yeter kirlendi etraf. lillix avrile mi özendiniz nedir bu ya
-
HOOOOP PUNKISH GIRL MÜSÜN NESIN
Şu aralar her müziğe punk denilmesi beni bayaa bir rahatsız ediyor.Punk müzik blink 182,a new found glory vb. gruplar değildir.Bunlar kötüdür demiyorum ama bu kadar basit olamaz.Zamanında başlatılmış bir akımdır sex pistols gibi gruplar bu akımın öncüleridir.Şu an o gruplara ayak uyduracak seviyede bir çok grup var rancid,nofx gibi....Avril lavigne punkmetal puhahahah:)))))