-
lan leeryan senin .mına koyarım haa kafamı bozma .rospuya bak yaa. toplum senin gö.üne milli benlik soksun ok?
-
ktulu mesajındaki sayıların hepsini topla karesini al 31 ile çarp bi kutuya koyup gö.üne sok.ok?
İstersen Ekim ayında bana garmesten attığın mesajları çıkarıyim de onan sonra böyle konuş? O "kutu" dediğin şey de neymiş yoksa bana bahsettiğin şey mi? :)
-
saçma sapan şeyler yazıyorsunuz kardeşim yaaa
-
Yazdıklarınızı okuyorumda mahalle kabadayılarında bile böyle jargonlar yok...
Ama görüntüde çoğunuz hatun enteresan.
Daha fazla konuşmayın oturun kıçınızın üstüne, cinsel içerikli küfür edeceğinize daha yaratıcı olun.
Bu arada Melissa nikli vatandaş sözüm sana
--Önüne GELEn her şeyi milletin götüne sokma saplantından vazgeç!!!
-
bana mp3lerini gönderin şu şarkıların
-
One Last Goodbye adami aglatir
Ozellikle kiz arkadasindan ayrilma waziyetlerindeysen sular seller gibi aglatir. Ben dolabi yumruklamistim.
Ne zaman dinlesem icim bi tuhaf olur ama favori parcam EMPTY dir
-
Bence sen öl.ilk 2 albümü dinlenir.Dİğerleri dinlennmez.Elektronik dinlemeye hiç niyetim yokçç
-
anathema\2.2=0
aniden bi şeyler oluyo vücuduma,lan yoksa haayıırr son nefesimi vermek üzereyiim ııııııhh
ppppzzorrtt ohhhhhhhhh rahatladım beaah
-
heeeeeeeyt!!!!
rahat bırakın lam çocuğu (pengelens'i)!!!!! kafanıza taş değil ama benim yumruklarım yağar!!!! Pengelens metaligirl koruması altındadır!!!! ;)
-
bu ne biçim başlık la sen öl z.rto müzik zevkimi sana mı sorcam alla alla, satriani,vai,malmsteen,clapton dinlemiyosan sen öl o zaman...