-
SLAYER dinlemeyen ölsün...puhahaha..bende bunu dedim!
-
En komik yanı konsere gelen "Anathema hayranları"ndan daha fazla bilmemdi Anathema'yı. Bi grubu tanımadan nası fanı olurlar anlamam...
Konsere giden birisi demişti ki Angelica'yı süper çaldılar.. (Gülerken sandalyeden düşüyorum yani..), Tüh ya keşke Sleepless'ı çalsalardı... (OHA! Sondan 1 önceki parçaydı ama kulak yerine logar, beyin yerine foseptik olunca anlamıyo demek ki insan), Fragile Dreams'i bile çalmadılar en sevdiğim parçasıydı halbuki (:PPP Ya ilk ya 2. parçaydı çaldıkları)
A Dying Wish'te nası şaşırdı lead gitarist falan diyorum, öyle bişe olmadı ki sen hangi konsere gittin diyolar :) Önümüzde kendi kusmuğu üzerine düşen çocuk bunlardan daha şanslıydı yani ... :)
İşte bu olaya uyuz oluyorum :))))
Ben kendime doğum günü hediyesi olarak o konser biletini almıştım.. Ama açıkçası büyük tereddütle gittim, benim ne işim var Anathema konserinde diye.. Türkiye, dünyada Anathema'nın en çok fan kitlesi olan ülke sonuçta, ne fanları vardır konsere gitmek için deli olan diye düşünmüştüm..
Kötü ve gerçekten "zor" bi dönemimdeydim ayrıca.. Grupça gitmenin verdiği bi gazla ve doğum günüm olmasının verdiği bi şartlanmayla gittim o konsere. Yoksa başka zaman gelseler gitmezdim... Artık gitmem de..
Komiğime giden şey, insanların "Anathema dinlíoz ulaaaaaaan" deyip daha konserde çalan parçaları tanımamaları. Yazık yani.
Erdem, ayıkla bu insanları aradan :) Hepsini Sarıyer'e götürüp yakın sonra da. :)) Sevenler de gerçekten sevsinler müziklerini... Hakkını vererek ama.
-
şimdi bu konunun anateması muhahahahah..:)) şaka maka anathema güzel müzik yapar adamı depresyona soksada hissettirir yanii..
-
ya kardeş iyi güzel hoş demişsin sana katılıyorum anathema konusunda,ama baştaki espri ile herşeye berbat etmişsin.bence ölmesi gerekeni bir daha düşün...
-
Anathema konseri iptal filan değil hatta bugün gidip Biletimi bile aldım! Çok az kaldı süper ya!! hatta ve hatta Live in İstanbul dvdsi bile çekilcek.. Bilet 26 milyon..
-
ANATHEMA *Dinleyen* Ölsün...
nihahaha.. lan artık Anathema dinleyenleri gördükçe midem kalkıyor!Beni Metallica dan da böyle soğuttular!Ulan birinizde adam olun bee,birinizde taklitçilik yerine özgün olmayı deneyin!Hep aynı dava.Özenti herifler..
Şu organizatörler Anathemayı getirdiklerinin yarısı kadar Slayer ı getirse valla 2 katı sevaba girerler;)))
Artık ortamda Anathema çaldığı zaman ya kalkıp gidiyorum ya da bir yolunu bulup kapattırıyorum!
Bıktık abi,bıktık,kaldırmıyor bu miğde..
Bir daha Anathema diyen olursa kafa,göz girişicem!