Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cem köksal ve yaptığı müzik hakkında yorum bekliyorum

• grupmulanbu • 2 Şubat 2005 17:04 • #449337
    Cem köksal bence türkiyenin yetiştirdiği özel bi yetenek... Üzerine gitarist tanımam..Tarzı için kısaca Yngwie tarzı diyebiliriz... Aslında bende çok fazla bişe diyemem onun hakkında.. Zaten bu sebeple bu konuyu ortaya attım...
  • Lq_girl • 2 Şubat 2005 17:36 • #449341
    klasik rock tır cem! o bir gitar virtüözü gercekten çok farklı bi yeri vardır kalitelidir
  • HardrocK • 2 Şubat 2005 17:52 • #449343
    Bence Türkiye'nin en iyi gitaristi,baş döndürücü yetenekleriyle ortalığı yıkan bir insan.

Son albümündeki "Set me free","Earthquake" gibi parçalar yeteneklerinin bir parçasını gösteriyor bizlere.

Ha,birde albümü almak oldukça avantajlı,içinde bulunan şarkıların yanı sıra,(sanırım) 3 tane de canlı performansı var,benim için pek önemli olmasa da gitaristlerin biteceği bir de imzalı penası var...

The Wolfram
  • cc_baran • 2 Şubat 2005 17:59 • #449345
    cem köksal??

Malmsteen'i giyim tarzıyla,tekniğiyle birebir taklit eden bir adamın iyi olduğundan söz edemeyiz. çalmak kolaydır,özgün hiçbir şey yok onda.
  • grupmulanbu • 2 Şubat 2005 19:25 • #449361
    Böyle konuşarak Cem Köksalın emeklerini hiçe sayıyosun.... Bu yerlere gelmesi için çok çalışmış birisi. Ayrıca sana son bi sözüm var... "çalmak kolay" diyosun.. O zaman Malmsteen çalda görelim...
  • heimdall • 2 Şubat 2005 19:28 • #449362
    eğer baran diyorsa doğudur onun kadar malmsteen çalışan ve malmsteeni bilen adam azdır:)
    ama benim fikrim ki ben malmsteen pek sevmem ve Cem köksal güzel müzik yapıyor ve malmsteenden biraz daha olumlu bir özelliği var parçada vokal her sustuğu zaman araya girip süper bir soloula ama parçanın içine edip bütün atmosferi dağıtan ve "bakım ben malmasteenim ve burdayım en büyük benim ve başka büyük yok" şeklinde bir hareket yapmıyor!
  • cc_baran • 2 Şubat 2005 19:52 • #449366
    ehe,Malmsteen olduktan sonra "Love Story" nin bile içine edilir,adam "gitar" çalıyor abi :))
    bu arada ben kimsenin emeğini hiçe saymıyorum,cem köksal emek harcamıyor ki. gitmiş senelerce Malmsteen kasmış,sonra iki söz yazıp benzer sololarla önümüze getirmiş. tek farkı daha ucuza satılıyor olması.
    Malmsteen çalmamı mı istiyorsun??
    :)))
  • heimdall • 2 Şubat 2005 19:52 • #449367
    bu adam zaten çalıyor malmsteen emin ol!
    ama tabii onun kadar iyi değil fakat en azından çalışıyor!
    insanları tanımadan yargılamayalım lütfen!
  • mmemox • 3 Şubat 2005 02:29 • #449421
    arkadaşlar malmsteen sanki çokmu özgün müzik yapıyo kaliteli bi müzik olan klasik müziği gitara dökmüş.klasik müzik var olmasaymış malmsteen ne yapacakmış merak ediyorum.malmsteene çok sevmem ama cem köksalın albümünü çok beğendim sadece gitarlar değil parçaların düzenlemeleride çok kaliteli olmuş...requiem
  • HardrocK • 3 Şubat 2005 07:22 • #449429
    Tamam kardeşim,senin Malmsteen çalmana saygı duyarız,çok güzel de,

Cem Köksal böyle lafları yemeyi hak etmiyor,yani herşeyden önce adam ülkemizi temsil ediyor,gelmiş geçmiş en yetenekli insanlardan biri,giyim tarzı bilmemnesi Malmsteen'e benzeyebilir,şimdi sen siyah pardesü giyiyorsun diyelim,bende giyince özenti mi olurum ?Yani önemli olan müziği bu adamın ve ülkemize getireceği yararın potansiyeli...

The Wolfram