-
arkadaşlar herkesten bunu duymaya başladım
kesin bir bilgi olmadığı için özür dilerim ama bir şey bilen varsa yazsın bi zahmet...
galba bi röportajında söylemiş...
-
hadi be!
allah gelsinler gelsinler hatta izmir'e de uğrasınlar..
-
bu aralar rockistanbul gelecek grupları açıklayacak ama o zamana kadar ağızlarından kaçırmıyolar vallaha..bakalım..
-
bi kaç sene önce blue jean'de yayınlanan bi röportajda "2005'te Türkiye'deyiz" demişlerdi. yanlış hatırlamıyosam yaz aylarında gelme ihtimalleri yüksek.
-
bikaç yıl önce sanırım tokyo konserinde muhabirin sıkıştırmasına verilen bi cevapta flea onay vermişti. hatta 2005 tarihini de muhabir söylemişti. ama artık gelsinler. kaç yıl oldu hala
-abi 2005te redhot geliyor
-aga çocuğumuzu kesariz
-redhoooooooot
muhabbetleri geçiyor....
-
bikaç yıl önce sanırım tokyo konserinde muhabirin sıkıştırmasına verilen bi cevapta flea onay vermişti. hatta 2005 tarihini de muhabir söylemişti. ama artık gelsinler. kaç yıl oldu hala
-abi 2005te redhot geliyor
-aga çocuğumuzu kesariz
-redhoooooooot
muhabbetleri geçiyor....
2001 yılında
cnbce de
info adlı programda taşak geçtikleri muhabire verdikleri geçiştirici cevap..
-
rockistanbul h2000 ya da rock n coke gibi bir festivale gelirler heralde.
-
abi gelsinler ama eski albümlerden çalsınlar. şöyle bi higher ground, coffee shop, give it away... canlı canlı duymak nede küsel olur..
-
gelicekkkkk :D bu kadar diyim çünki bende tam tarih ve yer bilmiyorum
ama fun club ta (sitesindeki ücretli olanda) 2005 takviminde turkiye yer alıyor..
-
Bu mesajdan sonra anthony nin menajerine bir mail attım, funclub adından bir cevap geldi, screenshoot koyabilseydim yayımlardım,
diyorki "Roadmap imizde Türkiye var ama şu an açıkça bilgi veremiyoruz çünkü zamanın az olmasına rağmen görüşmelerimiz hala dialog niteliğinde, ve yanlış bir spekülasyonada sebebiyet vermek istemiyoruz.Karar verilip belli olduğunda ilgili yerlerden bu haberleri duyacağınıza eminim" dio işte. öyle