-
süper olur valla. bende o tokyo konserini izlemiştim ama ne kadar taşşak bilmiyorum. onları canlı izlemek manyak olur ya!
-
delisi falan sayılmam bu grubun ama gelseler çok sevinirim süper bi konser olur. ki slayraCkEr'ın dediklerine göre büyük ihtimalle geliyolar.hadi hemen yayalım millete!!! :))) (ortalığı yaygaraya vermek diye buna demiş atalarımız)
-
Her sene gelicek diyorlar bi gelemedi adamlar keşke gelseler. .
.
.
.
.
.
.
Şu an ktulu 'nun dinlediği parçayı öğrenmek için 2222'ye boş mesaj atın cebiniz ktulu gibi çalsın !!
-
hemen haberturk ü acın anthony kiedis meriç köyatası ile raportaj yapıyor,her an bitebilir
-
türkiye konserinden bahsediyor
-
bu kadar popüler bi grubun festivale gelceğini düşünmüyorumm.AYrı bi konser yaparlar heralde oda en az 50 milyon falan olur.Ve ayrıca bütün californication'cılar gelir anlayan anlar.....
-
gelsınler
geldıklerı yer ıbadet yerı oolur
-
gelicek arkadaşlar,galiba 2003 senesiydi bi konserden sonra Frekanstaki eleman sordu 2005'de gelecez dediler
-
peki mardine de gelirlermi?
tarihi mekanlarıda gezerler keh keh
-
bende duydum geliceklerini.ya valla gelirlerse acaip sağlam olur hea!john f.manyak solo atıyo hea!adamlar 24 saat müzikle bağdaşmış.evlerinin içinde stüdyo falan varmış.gelirse gitmemek olmaz...hep bir ağızdan 'the world I love the trains I hope to be part of the wave can't stop ever wonder if it all for you....'