Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

rock müziğin tarihi kiminle başladı?

• gizem_cobain • 9 Şubat 2005 11:55 • #450138
    ben de elvis diyecektim...muhtemelen büyük ihtimal elvis. yani rock n roll ve elvis ayrılmaz bilirsiniz..
  • fidelio • 9 Şubat 2005 12:29 • #450143
    Elvis Presley
  • Ktulu • 9 Şubat 2005 14:32 • #450174
    Napçaksın nerden başladığını ya :) Şimdi Elvis mi dinliyceksin yani :) Nerden buluyosun bu saçma sapan konuları :)

Ben hala Amerika'dan adam çıkmıycağını düşünüyorum kim ne derse desin :)

Bence de rock'ın başlangıcı Wolfgang Amadeus Mozart'tır. Bi dinleyin bakalım :) Şu anki metal gruplarının (ki özellikle rock'ın daha sert varyasonu olan metal müziğin anavatanı sayılan İskandinav ülkelerindeki grupların) en çok etkilendikleri şey kesinkle Elvis ya da blues falan değil direk klasik müzik ve özellikle de Mozart'tır.

Elvis de medya maymunun teki işte :)

• gwen_b • 9 Şubat 2005 15:44 • #450188
    rock müziğin ortaya çıkışıyla ilgili izlediğim bir filme göre elvisten önce ...Piyano ağırlıklı.Gerçi benim kafama yatmadı.Ama bu konuda izlediğim bir filmde ilk rock albümünü çıkartan adamın yaşam öyküsü anlatılıyordu ama elemanın adı aklımda değil...Ama Elvis olmadığı kesin...
  • radyokafa • 9 Şubat 2005 15:48 • #450189
    her kim ise o şahıs
    ONA ÇOK ÇOK ÇOK ÇOK MİNNETTARIM
  • fidelio • 9 Şubat 2005 16:12 • #450200
    taam ben vazgeçtim ya mevlana diyorum elvisde neymiş allan ecnebisi, mevlana bu ilk mevlana :)
  • oqz • 9 Şubat 2005 16:13 • #450201
    bilmiyorum ama her kimse ona teşekkür ediyorum..