Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"DREAM THEATER"var mı böyle bi grup daha?

• blackened69 • 12 Şubat 2005 09:46 • #450820
    Al sana rakip

Bence Dream Theater kendi dalında eşsiz bir grup... Bu kadar güzel gitar soloları, piyano soloları, bass ve bateri sololarını başka grupta duymamıştım ben... Ayrıca John Petrucci çok iyi bir gitarist, çok hızlı ve buna rağmen melodik ve her türlü duyguyu yansıtabilen biri. John Myung zaten aşmış, tarzını en fazla Cliff Burton'a benzetiyorum. Her şekilde iyi bir grup.
  • C-None • 15 Şubat 2005 00:28 • #451192
    Al sana rakip

herkes istediği kouda istediğini yazmakta serbest diye biliyorum ben kurallar dehilinde..şu anda yaptığım gibi bu forumu tekrar başa taşıyorum..:))))
  • Yiaa • 15 Şubat 2005 03:51 • #451221
    Al sana rakip

D.T sevmiyorum. Sevmek zorunda değilim sevmicemde. Ben komplike ve uzun sololu şarkıları sevmiyorum, sıkılıyorum. Bir davul, bir gitar solosu bence o kadar uzun olmamalı. Herşey tadında kalmalı...

• AYŞA • 16 Şubat 2005 08:38 • #451415
    Al sana rakip

Saygı duyarız.kimsenin sevme gibi bir zorunluğu yok.hem bende ilk dinlediğimde sıkılmıştım yavaş yavaş sevmeye başladım.şimdide alışkanlık yaptı.
  • C-None • 16 Şubat 2005 21:49 • #451522
    Al sana rakip

arkadaşlar tanrıların kurduğu bir gruptan bahsediyoruz laflara dikkat.. tanrılar kızabilir dikkat..
  • AYŞA • 17 Şubat 2005 08:53 • #451563
    Al sana rakip

C-None kardeşim sen adamı öldürür,mezara sokarsın!
  • the mirror • 18 Şubat 2005 00:10 • #451653
    Al sana rakip

ben düşününce hiç bir rakip bulamıyorum açıkcası...ilk dinlediğim gün 3 cd'sini birden aldım ve aylarca başka hiç bir şey dinlemedim.ayrıca bence sololarda enstrumental açıdan ne kadar mükemmel oldukları da anlaşılıyor.uzun olmasına rağmen beni hiç sıkmadı. pek çok duyguyu aynı anda hissedebildiğim tek grup.yani bence mükemmel:))
  • andresson • 18 Şubat 2005 00:23 • #451656
    Al sana rakip

Bilgi :

Vitalij Kuprij bir klavye virtiözüdür. Greg Howe isimli fusion shred gitaristiyle beraber High Definition diye bir albüm yapmıştır. Bu albümde Paganini Caprices'in birini yorumlamışlardır. DT sevenler sevebilir.Öyle anlamak için çok dinlemeye de gerek yok dinler dinlemez müzisyenlere saygıları gönderiyorsunuz. Eğer hız ve sert prog arıyorsanız kesin dinleyin.

Artık ego tatmin edici değil bilgi verici entryler olursa bu yılan hikayesi de devam etmez.
  • AYŞA • 18 Şubat 2005 08:49 • #451677
    Al sana rakip

huumzzz cool!:)
  • ecool • 18 Şubat 2005 10:50 • #451683
    he he

dream theater a rakip diye bişey saçma geldi bana adamların çizgisi belli zaten efsane olmaya doğru gidiyorlar daha ne rakbi