-
he he
the mirror mükemmel bi laf söylemiş. abartısız herşeyi hissedebileceğim bir müzik yapıyo D.T.
adamlar ilginç müzik yapmak istediklerinde de, duygusal yapmak istediklerinde de, sert ve gaz yapmak istediklerinde de kusursuza yakın iş çıkarıyolar.
-
he he
salvador dali ve dt...
fazla benzetiyorum ben ikisini...birine baktıkça ,öbürünü dinledikçe anlamaya başlıyorsun...sonuçta her ikisi içinde zaman gerekiyor...
5 yıldır metalle ilişkiliyim,ilk dinlediğim gruplardan biri dt..
aslında dinlemeseydim daha iyi olacaktı;çünkü şimdi hiçbir gruptan onlardan aldığım zevki alamıyorum!!!
-
he he
benzetmeyi beğendim.:)salvador dali nin tablolarına baktıkça daha çok anlam kazanıyo.d.t de böyle bişey dinledikçe sevilesi grup!
-
he he
bne DT yi ilk dinlediğimde 10yaşında filandım ve bariz tırsmıştım ne yalan söyliyim şimdi (neyden tırsıp kapattığımı bilmiyorum galiba biraz sert gelmişti o yaşta).... bi kaç yıl sonra o cd tekrar elime geçti ve dinlediğimde şoka girmiştim ama bu sefer tırstığımdan değildi, o zamana kadar hiç bu kadar dolu dolu müzik keyfi yaşamadığım için....
işin güzelliği de o keyfi hala -hani diyolar ya, ilk günkü gibi diye- yaşıyorum, hatta her dinleyişte başka bi tat alıyorum sanki...
ya bu böyle iç dökme gibi bişi oldu ama kusura bakma ayşa başlığı görünce dayanamadım...
-
he he
en beğendiğiniz albümleri - parçaları yazında şöyle bilgilenelim ;)
space-dye vest
ayşemm bu parçayı kesin bul ve dinle,gone with the sin'den sonra 2. şarkımız olur :))
-
he he
him"Join Me In Death "!!!
baranım ya 2.şarkımız bu.)