-
Önceki mesajımda da yazdığım gibi Dream theater ve Faith no more bence oldukça adam gibi gruplar. Ve böyle salak saçma hareketlerde bulunmuşlar. Kimsenin de çıkıp kendilerine aaa niye yapıyosunuz böyle şeyler dediğini zannetmiyorum :)
Bir de Pearl Jam'in Van Halen'la hafiften dalga geçtiği Running with the devil cover'ı vardır. O da komiktir mesela, abuk subuk tappingler filan, eğlenmiş adamlar işte. Güzel şeyler bunlar..
-
siz avrili kiskaniyosunuz harbiden ya. avril güzel bi punk/metal chick. ayrica sarkiyi da süper söylemis. avril rocks. punk and metal is not dead.
-
yaa yapmayın bu avril öyle her yaptığı önemli olan biri hele müzisyen hiç değil!:)))
ayrıca hadi dalga geçmiş olsun peki knockin'on heaven's door coverına ne diyeceksiniz?
bir de utanmadan klip çekmiş duyduğuma göre çok emin değilim bu klip olayından ama parçayı kusursuz katletmiş ben kendimi sıkı bir GNR fanı olarak görürüm ve bu saçmalığı dinlediğimde(ki zaten hiç sevmezdim) bu hatunu boğasım geldi!
-
...
-
MOAHHAHAHAH
ben de lillix avril öldü sanmıştım :D:DDD::D:D:D:D:D::D
-
belki de haklısın hoca ama bence böyle "ben çok çılgınım, şöyleyim böyleyim" edalarına kurban gidiyo avril. çılgınsan şebeklik yapmanın alemi yok. insan sanatıyla yaptığı işle makara yapar mı? hayır yapacaksan da bi yolu yordamı vardır. mesela hatırladığım christina agualera mıydı neydi emineme cevap olsun diye bi şarkı yapmıştı ona da güldük geçtik. ama böyle sesini çirkinleştirerek saçmalayarak değil.
bi arkadaş da knocking on heavens door coverından söz etmiş. mesela ben de o coverı çok beğendim.
-
Belki de başka birilerine göre de GNR saygısızlık etmiştir. Biliyor musun bilmiyorum ama knockin' on heaven's door GNR'ın parçası değil aslında. Buna ne diyosun şimdi? Kim kime saygısızlık etmiş acaba?
Saygısızlığı belirleyen kriterler nedir? Orijinalinden farklı söylemek mi? Yorum katmak mı? Söylerken gülmek mi? Popüler birinin söylemesi mi? Nedir?
Bu kriterleri kimse nesnel ve evrensel bir şekilde belirleyemeyeceği için bu tartışma da bir çok benzeri gibi saçma sapan bir boyuta ilerleyecek..
Bence böyle şeylerle fazla uğraşmamak lazım, yapmış işte eğlenmiş gülmüş filan.. Dinleyin, beğenmediyseniz silin gitsin veya hiç dinlemeyin, en temizi :)
-
hayır ama o şarkı gnr la bütünleşmiş gibiydi bence ve avril böyle söyleyince kızdım o yüzden yani :)) zaten mesajımı sildim ...
-
Eyvallah :)
Bu arada bence de GNR'la bütünleşmiştir o parça.. Neyse konu dışına çıkmadan sussam iyi olacak :)
-
ciddiye almamış,eğlenmek için kafasına göre yapmış niye bukadar büyütüyorsunuz.