Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Avril'den SOD coverı

• heimdall • 13 Şubat 2005 02:14 • #450963
    ben de biliyorum o parçanın GNR'a ait olmadığını ama başka bir arkadaşın dediği gibi bütünleşmiştir ve o parçanın en iyi yorumu da GNR'a aittir!şimdi bu şarkıyı rezil etmenin ne manası var?
    Hadi diyelim bunlar öznel yorumlar ben sana nesnel bir şay söyleyeyim o zaman sen bu hatunun rock yaptığını söyleyebiliyormusun gerçekten?
    hadi rock yapıyor diyelim buna sen yorum katmak ve ya farklı söylemek mi diyorsun?
    tama o zaman bende bir şarkı söylerim ve içine edrim ve yorum kattım derim beğenmezssen dinleme derim mantıklı olur mu bu sence?
    ben bu soruların cevabını da beklemiyorum çünkü zaten avrili biliyoruz hepimiz ve tabii ki seven dinler sevmeyen dinlemez ama bazıları çıkıp da bu hatunu metal sınıfına sokuyor kimi çıkıyor punkın prensesi diyor bir atlıyor mevzuya yok bu hatun çok sağlam rocker diyor yani ne olduğu ne tür yaptığı(hayranlarınca)belirsiz! hadi onu da geçtim sağlam rock müzik nedir ne bir müziği bir şarkıyı bir gurubu,sanatçıyı ya da şarkıcıyı sağlam yapar?güzel gözlerinin olması mı?masum bakışlarının olması mı? benim bu söylediklerim sana karşı değil elbette ama bana birini savunurken lütfen onun kim olduğu ve ortaya ne koyduğuna dikkat edin çünkü gerçekten oraya müzikal ve felsefi anlamda bir şeyler koyan insanlara ayıp oluyor!
  • the_distillers • 13 Şubat 2005 15:15 • #451002
    sarkiyi dikkatli dinlerseniz avrilin çalgicilarinin bile güldügünü duyabilirsiniz. rezillik.
  • smolko • 15 Şubat 2005 22:47 • #451384
    yazık olmuş
  • pixies • 15 Şubat 2005 23:02 • #451392
    komik
  • Yiaa • 16 Şubat 2005 02:19 • #451411
    siz avrili kiskaniyosunuz harbiden ya. avril güzel bi punk/metal chick. ayrica sarkiyi da süper söylemis

chick sevdim bu tanımı. avril'in nesini kıskanıcam? belinden düşen pantalonunu mu? yoksa punk/metal chick oluşunu mu =Ppp Bizim köyde olsan sana biyerleriyle gülenler olurdu. İndirdim dinledim az önce kulağım tırmalandı böyle. Kulaklığı kafamdan nası fırlattığımı bi ben biliyorum birde allah. Mümkünse Avril dalgasınada yapmasın cover felan. Rimi rimi ley'i söyleyebilir ama ona izin veriyorum.

Bende size bi link veriyim o zaman.
    Chop Suey Klibi
  • karete • 16 Şubat 2005 02:21 • #451412
    Nem
    11 Şubat 2005 Cuma / 11:20
    Müzisyenlerin dalga geçmeye eğlenmeye hakkı yok heralde size göre. Gülme seslerini duymuyo musunuz? Belli ki dalga geçmek için bir barda filan çalmışlar işte. Faith no more'un Metallica veya Cranberries parçalarını saçma sapan hale getirip eğlenmesi veya Dream Theater'ın Bon Jovi ile dalga geçmesi gibi bir şey. Ama hepimiz çok ciddi insanlarız tabi, böyle sululuğa gelemiyoruz di mi?
  • _dreamer_ • 16 Şubat 2005 08:15 • #451414
    Bende size bi link veriyim o zaman.
    Chop Suey Klibi

puhahahhahaaa!!!
  • evibeybi • 2 Mart 2005 09:52 • #453555
    ..
  • hunturk • 2 Mart 2005 10:08 • #453556
    mevzuyu yeni gördüm ama söylemeden edemicem
    Burda avrile bok atanların hepsi bir numaralı eziklerdir
    bir boku başaramayıp ona buna bok atarak kendini ispatlamaya çalışan dingillerdir. siz yapın bi albümde 20 milyon satsın hadi!
    sevmek sevmemek önemli değil önemli olan saygı. Birilerine bok artarak kendinizi birşey sanıyorsunuz. devam edin böyle sonra dersinizki neden Türkiyede müzik bu halde sizin gibiler yüzünden işte
    aferim iyi halt ediyosunuz
  • fidelio • 2 Mart 2005 10:53 • #453558
    valla sevmeyen dinlemesin, sesi de kendide güzel bi hatun, e güzelde yorumluyo. niye bu sevmeme durumları, bok atıp kendini tatmin etmeler anlamıyorum, sevmiyosan sevmiyorum dersin, sanki kendisi ondan çok iyi müzik yapıyomuş gibi ağıza alınmıcak ego tatminleri yaşamazsın, herkes kendi yaptığı işe baksın önce, bir sürü aptal ve detone adama tapanların bu kızı eleştirmesi çok garip...