-
abi o detone sesinle sen nasil KORN söylersin..izle izle dalga geç..sanki Mozart çaliyo hanimefendi..geçmis piyanonun basina..Gelin ben bi güzel pataklayin diyo..tööbe tööbe
-
Ve Amy Lee sonunda Korn
senin amacın ne başarılı insanları aşağılakmı
lan tutturdunuz geldiğimden beri yok amy lee böyle yok şöyle başkalarıyla uğraşın onu sevenler belli
-
Ve Amy Lee sonunda Korn
bi korn a el atmadığı kaldı.2 rezalet vokal bi arada.afiyet olsun!
-
Nerden nereye
arkadasim, forumlarin amaci sadece milleti pohpohlamak degildir..sikayet ettigin, müzik adina yanlis oldugunu düsündügün seyleri de paylasirsin insanlarla..ben sana sadece fikrini sordum.."evet begendim" ya da "hayir sevmedim" de olsun bitsin..neden olayi kisisellestiriyorsun ki? evet ben Amy Lee'yi sevmiyorum..Ben ondan daha iyi bi vokalim ama ünlü olan o..
-
Ve Amy Lee sonunda Korn
herşeyi bırakın fieldy'in slaplari yerine o ne idüğü belirsiz bas sesine benzeyen ses farkı ortaya koyuyor. ve 3-4 ses inceden çalınınca şarkı resmen popa dönüş. amy lee'nin sesine bişey demiyorum ama o şarkıya biraz abes kaçmış.
-
Ve Amy Lee sonunda Korn
Bak kardeşim bi konu açılır yorumunu saygılı efendi bi şekilde dile getirirsin ama böyle bi konu açıpta harcanan emeğe saygısızlık yapmaya hiç mi hiç hakkın yok... çık daha iyilerini yapda o şekilde sustur milleti burada böyle gelip boş boş konuşarak değil...
-
bir de bu acidan baksak?
Arkadasim, zamaninda efendi efendi forum da olusturduk..o zaman kimsenin umrunda olmadi..ama böyle acite edici seyler yazdigim zaman sagolsun arkadaslar nacizane fikirlerinden bizi mahrum birakmiyorlar...
Daha iyisini yapmaya gelince..o da olacak zamanla insallah..
Ayrica kimsenin emegine saygisizlik gibi bir durumum olamaz..emekciye her zaman saygim var..ama olmayacak adamlar olmayacak adamlarin sarkilarini cover layinca kaliteli müzikten anlayan biri olarak salterlerim atiyo..Bilmem iyi niyetimi sana aksettirebildim mi?
-
kızdımmmm
Merhaba,
Bende amy lee nin, thoughtless i yorumladığı konserin tam kaydı var,
o tempoda bence gayet iyi bir performans sergilemiş..
Ayrıca Korn da dinlerim senelerdir, Amy Lee yide oturup dinlemem eni konu ama, eğer konu müzikal anlamda eleştiriye gelirse ve çıkıpta biri DETONE olmuş derse, oha derim...
Hayatımın 13 yılını müzikle doldurmuş ve okul bitirmiş biriyim !
Senin müzikal eğitimin veya tecrüben nedir bilmem, YORUMU BEĞENMEYEBİLİRSİN !! ama yok detone olmuş, yok müzikal olarak 0 gibi bi yorum yaparsan kendi eksikliğin ve müzikal dağarcığının 0 olduğunu herkeze göstermişsin olursun sadece.. Ezik bi durum oluşur !
Basların aynı olması beklenemez zaten, fieldy nin tonları kendine özgü, zaten bu bi yorumlama sadece..Çıkıpta "Bak kornu orjinal albüm olarak çaldık!" die sunum yapan yok..
O bakımdan müzikal(teknik) bi eleştiri yapılacak bi durum yok,
sadece düşüş kısmında çık kısa bi süre surtone oluyor, detone değil !
Onuda farkeder etmez bir oktav kayıyor zaten..
Olay bu, böyle cahilce bi eleştiri görünce kızdım !!!
Sen madem o kadar iyisin, nerdesin ??? Kimsin? Kendi teknolojin nerde? Yani boş boş işler....
-
kızdımmmm
hmm peki teknik bilgin var surtone detone falan çok iyi..ama grubun canlı performansı berbat bunu kabul et lütfen. bunu fakedebilmek için bilmem kaç sene okul okumak gerekmiyo ki..ezik durum Exodus'un durumu değil, senin onca tecrübene rağmen gereksiz bir "koruma endişesi"ne düşmendir bence.
objektif değilsin diyeceksin ama şunu da dinle amy lee'nin bazı kayıtlarını zevkle dinleyen biriyim mesela seether ile yaptığı "broken" çok iyidir ve onları gerçekten ünlü yapan albümlerinde de dinlenecek iyi vokaller var..ama canlı performansı berbat!
-
C-None a katiliyorum
Amy Lee'nin tüm albümlerini dinledim..Ona bir itirazim yok, sesinin rengi çok güzel..sarki sözleri vs..eyvallah..Ama neden birisi cikip Amy Lee'nin canli performansi kötü dediginde kendinize laf atilmis gibi holiganvari bir tutum sergiliyosunuz bunu anlamiyorum..
Lütfen canli performanslarini izleyin...Ve daha sonra bunu sizinle "lan"li konusmadan tartisalim..Hala israr ediyorum "Thoughtless" olmamis..Bunu anlamak için bilmem kaç yil müzik egitimi almaya gerek yok..Be benim kendi sahsi görüsüm..Ve rica ediyorum forumlarda lanli lunlu konusmayin..