Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Ve Amy Lee sonunda Korn "Thoughtless" a da el atti..

• qataloq • 15 Şubat 2005 23:11 • #451395
    Ve Amy Lee sonunda Korn

Black Exodus'a katılıyorum.Amy Lee zaten sürekli detone olan bi hatun.Gitmiş bi de Korn söylemiş.Hatta söyleyememiş demek daha doğru olur.Ayrıca müzik hakkında yorum yapmak için illaki müzik eğitimi almak gerekmiyor.Bence iyi bir dinleyici olmak daha önemlidir.
  • Rothen • 16 Şubat 2005 01:05 • #451407
    emi liğ

Dinledim bende beğenmedim ama detone olmamış bence benm kendi fikrim sesi güzel kadının hakkaten...

Amy lee den jonathan gibi sölemeyi bekleyemeyiz tabi ki kendine göre yorumlamış ben beğenmedim ama detonede olmamış bea...

mucks...
  • SLayraCkEr • 16 Şubat 2005 15:46 • #451455
    cevappp

hmmz
    benim koruma endişesine düşmek gibi bir derdim veya bir misyonum yok..
    Amy lee babamın vokali, davis te kardeşim değil sonuçta..
    Benim tepki gösterdiğim sanki okul grubunun solistinden bahsediyormuşçasına "Amy Lee detone! Rezaleeett !! " denmesi..
    veya o anlamda bağlanması..
    Canlı performans bildiğin gibi, ortamdaki dış etkenler (sahne,ışık,ses sistemi), hava şartları(sıcaklık,nem) ve özellikle bayan isen kişisel etkenlere göre değişiklik gösterir, o bakımdan canlı performanslarla ilgili yorumlar dinleyiciye özgüüdr, bana göre iyi olan başkasına göre olmayabilir, kimsede bişi diyemeez, illada kabul ettiremez fikrini karşısındakine..

O bakımdan savunuculuk yaptığım yok, tepkim müzikal değil ! teknik anlamda yapılan bana göre cahilce, bi detone dir tutturulmuş gidilen bir eleştiriye yönelik..
    Daha armonik dizelerde polifoni yapıldığında bu detonedir diyen güzel sanatlar öğrencileri var bu memlekette, hoş herkezdende her bilgi beklenmez ama kendinden emin konuşmakta bence gereksiz, sonra böyle tepkiler doğabilir..

Sanırım konuya açıklık getirdim, sana göre kötü, bana göre iyi,ona göre ......
    Tepki farklı konuya !..

bye
  • MadWolf • 16 Şubat 2005 16:28 • #451464
    Ve Amy Lee sonunda Korn

ben sevdim guzel olmush.orjinalini tercih ederim.ama her sheyin ilki guzeldir....
  • C-None • 16 Şubat 2005 21:42 • #451520
    Ve Amy Lee sonunda Korn

okul grubu falan? peki güzel bir hakaret yemiş amatör okul grupları..
    hemde evanescence gibi "çok çok köklü " bir grup söz konusuyken.. :))