Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

pink Floyd un ßüyüsü nedir sizce?neden müthiş ßir pOtansiyele sahip ?

• imagene • 13 Şubat 2005 08:04 • #450980
    ßence tek ßir kişiye bakmadığından dolayı yani hemen hemen tüm gruplarda ßir isim öne çIkar şarkı sözü müzik yapar söyler . diğerleri çalar :) ama pink floyd da ßöyLe değiLdi . ve sözLer qidecekleri yerleri çok iyi ßuluyordu.hala kendi düşüncem oLmasına rağmen dark side off the moon şarkısına açıklama arıyorum meseLA ? düşünceleriniz ßenim için önemLi oLAcaktır uyuyamıyorum Çünkü:) ßöyLe sözler yani yazılanlar.ok .
  • karete • 13 Şubat 2005 14:30 • #450994
    pink floyd iyide bi de çok abartılıyomu ne ya da durup dururken böyle isminden bahsediliyo filan yani
  • Decadence • 13 Şubat 2005 21:02 • #451024
    Çünkü pink floyd bugün hala bugün bi çok grubun yapmaya çalıştığı müzik ve sosyolojik yaratıların bütünlüğünü yıllar evvel bitirmiş olduğu için ekol oldu. Büyüsü ise mualif felsefelerinde...
  • gizem_cobain • 14 Şubat 2005 17:01 • #451105
    büyüsü ruhlarında desem kısa ve öz olacak...
  • nazmiyyeaah • 14 Şubat 2005 17:15 • #451111
    Pink Floyd'un Büyüsü nedir sizce?

ben pink floyd ile büyüdüm. uykuya daldım. uyandım. hayatım onunla geçti. syd sonrası dönemi kastediyorum ama. ben çok matah bir insan değilim ama küçüklükten gelen bir alışkanlıkla da dinliyor olabilirim; ancak, müzik otoritelerinin dediklerini başkalarının yorumlarına bakarken baz alıyorum. adamlar diyorki, pink floyd'u anlamak onu dinlemek özümsemek yüksek bir müzik algısına, duygusal derinliğe işarettir. bu da zekadır. Onları seven insanlar yüzeysel olmuyor. büyü denen saçmalığa inanmam. ama eğer varsa, bu pink floyd'dur. sevmeyen insanlar yüzeysel değillerdir belki, ancak haksızlık ettiklerini söyleyebilirim. çünkü dinledikleri başka grupların ilham kaynakları olduğunu gözardı ediyorlar anlamına geliyor. şöyle bi daha durun sakin kafayla dinleyin derim. sevmezseniz de bi tarafları eksilmez:))
  • lilith_ • 14 Şubat 2005 18:47 • #451122
    Pink Floyd'un Büyüsü nedir sizce?

ben müzik dinlemeye ilk pink floyd la başladım diyebilirim. babamın en çok sevdiği gruplardan biridir ve bana o öğretmiş ve ilk o dinletmiştir ve böyle bir tercih yaparak benim müzik zevkimi geliştirdği için burdan saygılarımı iletirim. pink floyd bence efsane gibi bir şey, o büyü gerçekten onların içinden gelen bir şey bu potansiyel doğuştan var gibi.
  • Gotcha • 14 Şubat 2005 20:51 • #451138
    ya müzik herşeyden çok duygu ruh düşünce olayı.Bunlara sahipsen işte böyle efsane olursun.
  • cc_baran • 14 Şubat 2005 21:48 • #451148
    Pink Floyd bir efsanedir ve öyle de kalacaktır. yaptıkları müzik,protest tavırları,eleştirilerindeki açık sözlülük ve bir sanatçı topluluğu olarak gerek müzik sektörü,gerekse sosyal hayattaki duruşları onları ölümsüz kılacaktır.
    grubun geçmişi dramatiktir,bir dizi sorunla boğuşmuşlardır. belki de tüm bu yaşanılan sıkıntılardır hayatın özünü böylesine yansıtmalarını mümkün kılan.

But it was only fantasy.
    The wall was too high,
    As you can see.
    No matter how he tried,
    He could not break free.
    And the worms ate into his brain.

Hey you, standing in the road
    always doing what you're told,
    Can you help me?
    Hey you, out there beyond the wall,
    Breaking bottles in the hall,
    Can you help me?