Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica`ya Hip Hopçu Saygısı!

• thriller • 17 Şubat 2005 01:42 • #451556
    bre allahın sersem kulu bir grubun az bilinmesimi onu iyi yapıyor

boyle düşününlere bir tavsiye...mezar kazın içine girin kimse görmesin sizi..orda şarkılarınızı soyleyin
  • hunturk • 17 Şubat 2005 13:25 • #451584
    aman cc_baran sende mezeye salatalık olma!!!
  • cc_baran • 17 Şubat 2005 14:50 • #451598
    hunturk
    17 Şubat 2005 Perşembe / 13:25
    aman cc_baran sende mezeye salatalık olma!!!

:))

sağol valla dikkate alcam tavsiyeni,ben olanlardan bahsetmiştim olacak olanlardan değil.
    burada metallica nın tarihini silmiyorum. dikkatlice okursanız ve kafayı çalıştırırsanız metallica nın belli bir süreden sonra battığını ve bu batışını inatla sürdürdüğünü söylüyorum. artık çekip gitmeleri gerekiyor. ama yazık ki kötüleşmeye dur demediler ve babalar gibi bir albümden sonra işi bırakıp pink floyd,zed leppelin,the doors gibi efsanelerin yanlarına isimlerini yazdırmayı düşünmediler.
  • cc_baran • 17 Şubat 2005 15:09 • #451600
    bu arada grubun dağılması değil önemli olan,artık piyasa üzerinde iddialı iş düşünmemeleri. şimdi gelip eleştirmeyin yine. haybeye konuşmak çok seviliyor ya..
    kaldı ki roger waters dan sonra pink floyd neyse newsted den sonra metallica da odur.
  • C-None • 18 Şubat 2005 16:15 • #451738
    dediklerin doğru aslında.sanırım load albümünde yavaş yavaş bi saçmalama dönemine girdiler.ve yaptıkları herşeyle daha da batırdılar. hero of the day king nothing şarkıları da o albümlerdeydi sanırım. adamlar beste yeteneğini kaybettiler gerçekten. daha önce de dediğim gibi maalesef ayağa düştüler. tabi ki onların koca bi gerçeği de var inkar edemiyeceğimiz o da zamanında eşsiz bi iş yapmış oldukları. o kadar şahaneydi ki zamanında yaptıkları,onlardan bahsetmemek yanlış olur.
    ben de sanki adamlar ölmüş gibi konuştum ya, yoksa öldüler mi sizce ne dersiniz? :) neyse ya benim kafam baya bi karışmış susiim ben :)
  • cc_baran • 18 Şubat 2005 16:19 • #451743
    eskiden iyi iş çıkarmış oldukları gerçeği değişmez ama
    öldüler
  • physco_burock • 18 Şubat 2005 16:46 • #451752
    ya arkadaşlar metallica harbiden bitmiş bir daha o özlediğimiz ve istediğimiz günlerine dönemeyecek gibi düşünüyorum artık... bu olaydan sonra sadece eskileri ile yetinmek zorunda kalcaz :(
  • KirkHammett • 18 Şubat 2005 19:13 • #451784
    Ben su MetallicA ya Pop dıyenlere kısaca denyo dıyorum.muzık kulagı denen bıse var. belki st.anger da tarz değiştirdiler ama tarları pop değil bence daha cok heavy metal oldu...load ve reload da blues-hard rock agırlıklı...aksini savunan varsa irtibata gecsın...
    MetallicA kaale alınmıyo dıyo bıde lmr sauhuuahuas

[email protected]
  • KirkHammett • 18 Şubat 2005 19:38 • #451790
    Metallica nın cok tanınmıs olması muzık turunu etkılemez...iste sizin müzik kavramınız cok dar oldugu ıcın anlayamıyorsunuz.pop muzık gelıp gecıcı muzık demektır yani..bi britney belkı ınsanı 15 dakika kendıne baglayabılır ama Black Sabbath benı belkı de olene kadar terk etmeyecek.
  • Ktulu • 18 Şubat 2005 23:04 • #451831
    O batırdılar dediğin albümde bir Outlaw Torn'u veya bir Bleeding Me'yi dinlemeni tavsiye ederim.