Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metallica`ya Hip Hopçu Saygısı!

• düşyılmaz • 19 Şubat 2005 00:05 • #451836
    !!

metallicaya kim pop dedi ya,?
    bikere aymış bir güruh oldugunu farzediyorum su ortamda,
    konuşmak bedava ya hani,hepimiz konuşuyoruz çıkıp!!
    pop-metal demiş adam(herkimse)
    popüler metal demek değilmi bu?
    neden bir anda bir hışımla anladıgınız ilk şeyle hücum ediyorsunuz??
    metallica evet,yaptıgı iş popüler olmadımı,değilmi?
    benimde çaldığım ilk şarkılar onlarındır,cogunun metal denilen yere gelişinin sebebidir kirk in soloları,ve diğerlerinin işleri..
    ama, yok, vefamı dır minnet midir, neyse ne,geçmişe saygıysa saygı,
    bugun yaptıkları iş geçmişe benzemiyor.ben bu hallerini sevmedim,o yüzden bu lafım.yani fade to black,nothing else matters,call of ktulu falan filan gibi çalma isteği uyandırmıyor bende..
    ....................
    hip hop cuların yaptıgına da kızmamak lazım, eğlensin agucuklar :)
    hem iyi de zaten bu iş,metali tanımış lar anlamına gelmezmi?
  • C-None • 23 Şubat 2005 18:38 • #452753
    biliyorum.. hatta o dediğin şarkıları kendime yaptığım metallica best of cd'sinde en başa koymuştum çok sevidiğim için ama genel olarak baktığımızda beste kalitesinin süründüğünü görebiliriz. o şarkıları bi dinle demen de ayrı bi konu, metallica'yı bilmesem yorum yapmam di mi ?
  • metalik • 5 Mart 2005 19:40 • #454189
    Metali tanısınlarda abuk subuk pop falan demeye kalkmasınlar burda şoka girdim valla.Metallica ya pop derken düşyılmaz gibi popüler dediklerini varsayıyorum ve arkadaşları bağışlıyorum. :)
  • karete • 5 Mart 2005 21:20 • #454195
    KirkHammett
    18 Şubat 2005 Cuma / 19:38
    Metallica nın cok tanınmıs olması muzık turunu etkılemez...iste sizin müzik kavramınız cok dar oldugu ıcın anlayamıyorsunuz.pop muzık gelıp gecıcı muzık demektır yani..bi britney belkı ınsanı 15 dakika kendıne baglayabılır ama Black Sabbath benı belkı de olene kadar terk etmeyecek.
    pop müzik gelip geçici müzik mi demek ? yoksa senin tabirin mi o ? benim için senelerdir modası geçmemiş parçalar var Black Sabbath ın devride bitti artık daha sağlam müzikler yapanlar var bazı şeyleri kabul etmek gerekir döneminde iyiydi çünki o dönemde iyi müzik yapan yoktu şimdi çıksalar tutulmazlar bile
  • _guano_APES_ • 5 Mart 2005 21:59 • #454199
    yuhhhhhhhhhhhhhhhh yani bundan başka dicek bişey bulamıyorum zaten slipknotta arabesk dimi?
  • karete • 5 Mart 2005 22:20 • #454212
    değil
  • ASPRYN • 6 Mart 2005 18:36 • #454298
    Metallica'nın sadece hitlerini dinleyip ondan sonra popcu diyen bir zihniyeti anlamak mümkün degil.Metallica bir efsanedir kimsenin laf etmeye hakkı yoktur.Zaten su "popcu" olmak nedir anlamıyorum!Öyle adamlar varki "popcu" olarak etiketlendigi halde su anda "rockcı" gecinen bir cok isimden daha kaliteli....
  • karete • 6 Mart 2005 20:09 • #454313
    ya zaten metallikaya laf soyleyenler muziklerinden bahsediyolar tamam eskiden şahaneydi buna kimsenin lafı yokki ama sonradan kötü bi albüm yapınca böyle düştü ki düşmesi gerekli yani bunlar metallika diye her yaptığını dinlemek zorundamıyız ?
  • NaRCoTıC • 7 Mart 2005 16:45 • #454403
    !!! isim için albüm almak saçma hoşuan giden albümü almak daha iyi isim albüm alındığında sanatçı birazdaha dikkatsiz çalışmalar yapabiliyor !!!!
  • EMrockH • 8 Mart 2005 16:01 • #454519
    ben şunu merak ediyorum metallica sağlam bir albüm çıkarsa eskisi gibi, metallica yı yerden yere vuranlar ne yapıcaklar acaba.