-
esra kahraman, haluk levent'in "anlasana" parçasına yazdığı ingilizce sözler ile "joy fm"den dünyanın bir çok ünlü ismini geride bırakarak ödül alan "ilk türk şarkıcısı"dır..
canlı sahne performansı bana göre gerçekten çok iyi.. yedikule konserinde en çok çoştuğum iki isimden (kurban ve esra) birisidir.
şimdilik bu kadar yeter benden.. daha sonra yine yazarım :P
peki size göre esra kahraman?
-
Bence de Esra Kahraman'ın aldığı ödül gerçekten çok güsel ve gurur verici bir ödül... albümde ve sahnede seslendirdiği parçalarda gerçekten çok başarılı...
Yedikule konserine gelince, orada sahneye çıkan sanatçı ve gruplar arasında bence en iyi sahne performansına sahip isimlerden biriydi..
Yayınlanan klipleri neyse ama sahne performansı gerçekten süper... herkese onu canlı dinlemesini tavsiye ederim...
-
cesaretin var mı aşka'nın klibi cok acemice gelmisti bana canlı performansını gorunce baya bi sasırdım acıkcası.. yalnız arkadaki vokalist bi faciaydı!!!
-
ödül falan güzel bi olay gerçekten. ama ilk çıktığı şarkı sanırım "Yalan" kötü bi düzenlemeye sahipti. klip falan da bi o kadar amatör gelmişti bana. bu işlerden pek anlamam ama daha iyi bi çıkış yapsaydı çok değişik şeyler olabilirdi. aman Şebnemciğimizin tahtını kapmasın da ne yaparsa yapsın :))
-
Abicim bu karıyı nasıl översiniz yaa bu kadın evancence ile şebnem ferah eziği bi hatundur.O konserde çaldıkları parçalar da hani bu kadar piyasa olur cinsindendi o şarkılarla bi çocuk bile oynayabilir.YAzık vallah türkiyede demekki ne taklit yapsan gidiyo..Hele o salak konserde demiyomuydu ay lav yu to(i love you to) diye vallah tüylerim diken diken oluyoduu..O yalan parçasında elinde akustik gitar olan arkadaşa dikkat edin sanki o gitarla black metal falan çalıyo eziq..Komiksiniz erkadaşlar hemde çok komikk....
-
bana göre bi işe yaramayan hatta varlığıyla fazlalık yaratan, olmazsa geberteceğim heriflerin sayısı bi azalmış olacak olan biri. tabi bu benim fikrim.
-
Nofx'a aynen katılıyorum
-
bi evancence coverı yaptı yedikuledeki konserde gerçekten felaketti.ayrıca konser performansı oldukça kötüydü.beğenmedim...
-
Tamam beğenmemiş olabilirsiniz ama beğenenlere niye komiksiniz deyipte laf atıyosunuz yaaa?Nedir yani senin beğenmediğini başkası beğenemezmi?Zevk farklılıkları işte böyle ortaya çıkar.Biraz daha anlayışlı olun lütfen.Beğenmediyseniz sebebini yazarsınız biter.Ama beğenenlere laf atmak ayrı konu oluyo...Böyle bi sitede bile birbirimizin müzik zevkine karşı saygı gösteremeyeceksek başka nerde yapabiliriz bunu?
-
bu kızcaazın bütün cocukluunu büyüyim rockcı olayım diye hayaller kurduunun kanıtı olabilecek bi klibi vardı..neydi o parlak gri kıyafetler felan...bi de dehset bi gitaristi vardı bandanalı cıbıl üstlü ...ben bu kızcaazı hiç sevmedim...pek de bi acıdım..allah yardımcısı olsun