-
Nofx e katılıyorum..
Şahsi fikrim ki yedikuledede sıkça dile getirdim,
"Sen bacak kaldır, 5 dk lik kreografini bozuk plak gibi başa al yap başa al yap..."
Sıradan bir ses...Ülkemizde yüzlerce bulunanlardan...
Ama yedikulede özellikle görüpte bişi sanacağınız cinsten bi gitarist vardı..Çıktı,durdu filan dedik heralde sağlam biri..
Taaaki çalmaya ve "Wake Me Up!!" vokali yapana kadar...
Bizim mahalleden geçen bi simitçi var eminim daha iyi "Wake me up!" diye bağırır :D :D :D
yorum serbest..
-
Yaooww bence bi klibinde arkada akustik gitarı çalan adam öyle geçilcek bir mevzu değil arkadaşlar o ne öyle yaa hard core gitaristi gibi.Birde boya falan sürmüş eziq..saçlara rasta yapmış..Bu konu hakkında yorumlarınız neler??
-
katiliyorum....death_glory
-
Yaoww nofx yani hay ağzını öpüyim demek geliyo içimden valla..Ne o abi gitarist..Hatta yukarda birisi bu kız rakçı olacam diye ıkınmış demiş onda helal olsun!!!!!!
-
bi ara sarışın mavi gözlü bi hatun vardı
ilk rak bi kaset yaptı tutmadı
sonra pop yaptı tutmadı
türkü yaptı tuttu gibi oldu ama olmadı şimdi aksarayda pavyonda okuyo
ben bu kızı da ona benzetiyorum
şey olcak bence şarkısı gibi YALAAN!!
-
yedikuledeki canlı performansı harika 2 müzikciden biridir kendisi (Direct-t)
ayrıca yedikulede kurbanla coşanların zekasından şüphe ediyorum çok ilginçsiniz ve bence müzik dinlemiyosunuz sadece önyargılısınız "kurbanı seviyorum" diyerek dinlemeyin şunları yaa iğrençler hak etmiyorlar...
-
Allaaahh!!! Bu adam kurbana... benim kurbanıma laf söylemiş... durun bakem... abicim! bak güzel abim! esra ceyhan mıdır kahraman mıdır nedir o nereeee, kurban nere!!! birisi özentinin daniskası, önde gideni(esra adlı hatun oluyor kendisi), diğeri kendi soundunu yaratmış, her reportajına 'biz rakçılar diye başlamayan', içinden geldiği gibi, seyircinin istediğini çalan, samimi, sıcak ve manyak en güzelinden bir grup! (elemanlar çatlaktır, bana uyar!)... YORUM SİZİN EY YÜCE GARAJ AHALİSİ!!! Hade bakem!
-
hayrola kahveden adammı çağırıyosun :) komiksin :))
-
asıl sen komiksin..Esra karamanın kendine ait kaç şarkısı var o parçaları basit lise gruplarıda çok sağlam çalabilir..Dediğim gibi o kadar piyasa şarkılar çaldıkii..Vallahi kurbanın kemikleri sızlıyodur öyle bi hatunla karşılaştırılıyolar diye..KAbul ediyorum kurbanın ordaki performansı iyi değildi ama bu kadarda olmaz yazıkkkk.:!!!
-
bak demek ki adamları kahveden değil, TBMM'den topluyormuşum :))