-
Evet böyle bi anketle karşılaştım.Ve durum 15-20 yaşları arasında çoğunluk olduğunu gösteriyor.Hadi bu adamlar birazda "rock" etkisiyle daha olgun,aklı başında,kendine güvenen vs olsunlar.Ama bu 15-20 yaşları arasındakiler, burda forumlarda ve anketlerde bildikleri ya da dinledikleri bütün isimleri konuşup söyleyip rahatlayıp; o iyidir,o iğrençtir,o kötü müzik yapıyor gibi ahkam kesmeye varacak derecede tespitler yapıyorlar.bu yazım biraz tepki alabilir ama yaşanılan yıllar tecrübeler müzik içinde yoğrulmalar bana gösterdiki daha ben hiç bir şey bilmiyorum.Ha sen kimsin diyebilirsiniz;peki siz kimsizniz?
-
arkadaşım,daha önce bir iki yerde mutabık olmuştuk,
sevindirci bir şekilde(!) mantıklı buldugum yazılarınla karşılaşmıştım,söyledimde orda.
ama burda ne diyorsun anlayamadım¿
-
lan sen adam mısın??
kendi açtığın anketi bilirim ben,burada kültürlü adamı mı oynayacaksın saygısız herif??
de get ordan.
-
Daha önceden "tanrının g noktasımıyız" şeklinde; Allah'ın sana verdiği akıldan şüphe duyduğum bir anketi açan kişi mi bunu söylüyor şimdi?
Afedersin ama SOAD'cı, Avril'ci, LP'ci, MVÖ'cü, Manga'cı, Duman'cı 15-20 yaş gençliğini sana tercih ederim.
Hakkaten bu mesajı okuduğumda sen 30 yaşında falan bekliyodum..Dinime küfür eden müslüman olsa yaş ufak olunca eleştirme hakkı verilmesinmii..Bence sen yaş olayını daha aşamamış bi çocuksun..Bende katılıyorum 15 yaşında pamelacı birine tercih ederim senii??::..
-
eveeeettt,bakıyorum da biraz biraz düşünmüşsünüz.Herkese teşekkür ederim.Ben size kendime sürekli söylediğim bir şeyi söylemiştim ama kendime verdiğim cevapları sizden duyamadım.
evet anlaşılmak isterdim ama herkes sanki şahsına bir şey söylemişim gibi hemen yok biz öyle değiliz ya da ben öyle değilim , bize bunu diyen sen nesin acaba falan gibi tepkiler verdi.
Olsun.
Deneme No 2 : Demek istediğim,bir şeyleri eleştirirken bir şeylere kötü ya da iyi derken nelere dayanarak diyorsunuz.Bu rock meselesini de popüler etmeyin,gündeme getirmeyin,herkes kendi halinde mutluysa o iyidir bu kötüdür diye sallamayın öyle,savurgan olmayın...buyrun?
-
ya bi sus git yaa
biz ne diyoruz adam ne diyo
-
Kıvırmaya dikkat
Ben işte kıvırma diye buna derim helal olsun vallah biz nelerden bahsettik sen ne diyon???Bi kere açtığın topic
bi anket var kaç yaşındasınız diye
...
-
Kıvırmaya dikkat
:)
-
Kıvırmaya dikkat
oooooo!!!Ben ne diyorum sen ne diyosun canım kardeşim...
Ben anlatmaya çalışıyorum sen "kıvırma" kelimesini kullanarak karşılık veriyorsun.
Ama anladığınızı düşünüyorum...
Bu arada hala anlayamadığınız bu Tanrı ve G noktası ilişkisi de ayrı bir konudur.
İçi boşaltılmış bir gençlik mi yoksa benden bir öncekiler.
"Kastettiğin bir güç!Buna Zeus desem kimse alınmayacaktı ama ben Allah da demedim.Tanrı kelimesini evreni kendinde küçültebilen tek kelime olduğu için kullandım.Bizim G noktası olma durumumuza gelince de;insanlıkla ironik bağ.neyse...
İnsanı yaratan için insan ne ifade ediyorun başka bir söylenişi...değişik düşünülmeli takılınmamalı...