Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

bi anket var kaç yaşındasınız diye!!!

• spine_nirvana • 19 Şubat 2005 08:55 • #451872
    Bende sana katılmıyorum!

Sen yaşı çok önemsemişsin ama bence çok abartmışsın yani tamam,ben daha 18ime girmiş olabilirim,müzik bilgimde senden az olmuş olabilir (ki bu kesin bir yargı değil) ama bana 5 yaşındaki çocuk muamelesi yapmışsın burda.Biz müzik dinleyemez miyiz? Böyle sitelerden yararlanamaz mıyız? Forumlara yorumlarımızı getiremez miyiz şimdi???

Ha bu arada arkadaşlar,benim dilim yandı,yoğurdu üfleyerek yiyorum.Bizim sitemiz ziyaretçi defterine yazılan bazı küfürlerden dolayı dondurulmuştu ve davulcumuzun üyeliği de hala donmuş,o sadece kendisine küfür edene argo bir kelime kullanmıştı.Lütfen daha dikkatli olalım yorumlarımıza,bu konu da bizim sitede haftanın konusuydu bi inceleyin bence.

http://thewolfram.garaj.org/?s=haber&i=4278
  • bimilyon1 • 19 Şubat 2005 11:00 • #451880
    lütfen akıl yaşta değil baştadır. virtiöz ne diyo tam anlamadım ama kötü niyetli bi çocuğa benzemiyo. bu kadar agresif bi şekilde yaklaşmaya gerek yok bence. yaşınız da küçükse küçüktür nası olsa büyüycek eninde sonunda. zaten yaş büyüdükçe bu saldırganlık kalmaz. ama öyle bi tartıma olmuşki herkez haklı gibi kokuyo burdan.

not: virtiöz kardeş sen en kısa zamanda bi kız arkadaş bul kendine enerjini o yöne aktar, kasma bu kadar
  • virtioz • 21 Şubat 2005 12:48 • #452117
    :)
  • _dreamer_ • 21 Şubat 2005 13:50 • #452126
    önemli olan senin bu foruma gelen mesajları ayıklayabilmendir. o iyidir bu kötüdür diyenleri sen kendin eleyebilirsin. bunun için 15-20 yaş arası müzik meraklısı gençleri toptan eleştirmek yanlış. kişilik bu yaşlarda şekilleniyo ne de olsa. çocukça bişey görürsen gül geç. evet çocukça şeylerin sayısı da oldukça fazla bu forumda. o zaman napıcaz bekçiye 20den küçüklerin üyeliğini dondursun diye rica edicez demektir. bekçim, yapar mısın bu kıyağı bize?? :)
  • cc_baran • 21 Şubat 2005 13:55 • #452129
    20 yaşından büyük olup da yazamayanların boş ukalalığı da üyeliğin dondurulması için sebep olsun.
  • _dreamer_ • 21 Şubat 2005 20:06 • #452342
    bak, gül geç işte :)

önemli olan yaş deği cc_baran, çocukluk yapıyor olmak. yaşından bu kadar gocunma aksine övün.
  • cc_baran • 21 Şubat 2005 20:08 • #452343
    gül de geç o zaman ne yazıyorsun?
  • düşyılmaz • 21 Şubat 2005 20:09 • #452344
    herşeye gülüp geçende kalmasın ortalıkda ki
    zaiyat azalsın.

¿
  • cc_baran • 21 Şubat 2005 20:14 • #452345
    önemli olan yaş deği cc_baran, çocukluk yapıyor olmak. yaşından bu kadar gocunma aksine övün.

sen benim yaşımdan gocunduğumu mu düşünüyorsun??
    yaşım yüzünden övünmem,yaşıma oranla fazla gelen akıl ve birikimdir benim övünmemi sağlayan,yaş nedir ki?? sana bunları yazma hakkını mı veriyor??
    yazdığım şey dokunduda mı bana cevap verme gereği duydun?
    bazı şeyler gülünemeyecek kadar acı oluyor.
  • _dreamer_ • 21 Şubat 2005 20:19 • #452346
    ok öyle olsun bakalım...