-
bi de ben deneysel müzük yapıyorum diyen şahıslara gıcığım
deneysel müzük ne demek?
şo demek: ben aslında bi b*k çalamıyorum 2 akoru artarda basamam ama hatun götürmeliyim nası yaparım ahanda deneysel yapıyorum derim isim de entel hatunlar yutar. yutmayan da gargara yapar bizde göürürüz..
ben buna gıcığım abi!
çalamayan deneysel yapıyo
sen hiç tolama yapamayan muhasebeci gördünmü?
deneysel muhasebeci
-
Gitarla hava basan tiplere inik top götürsek şişirir mi ? Peki hava atıyorlar su atarlar mı gitarla ?
O neydi be abi...Yuhhh
-
bunların hormonları fazla salgılanıyo olabilir, gitarlarını alıp sahile inerler, ellerinede çalı çırpı birde ateş yaktılarmı seyreyle gümbürtüyü ömer seyreyle :) hatunlar bozuyor bu gitarcıları :)
-
evet sadece gitarını nalıp B*kta kumsalda şarkılar çalan tipler ilerde bunu geliştirip birde grup kuran yapılan müziğin amacı sadece karı kız olan bununle gerçekten biryere gelen elemanlarda varda
birde bu tipler sadece güzel ülkemizde değil dünyanın her yerinde vargibi mesala bon jovi manite yapmak için müziğe başlıyo maninatanın ve paranın a*mına koymuş
-
hu hahahaha:)bonjovi den nefret ederim zaten
-
Adliyedeki manyakları diyorsun sen. Zaten hepsi salaklardır onların. Bu forumda bile öyle tipler olabilir. 2 Akor öğrenip gitar çalan, bir tane solo öğrendimi de başarı sanan denyolar.
-
hatun götürmeye çalışanlar alsınlar gitarlarını sapına kadar g*tlerine soksunlar.
bırak o aleti yere hatun götüremedim diyorsan.
yazmayın yeter be.
-
beni tanıyanlar bilirler... en çok sıkıntı çektiğim şeylerden biridir gitarı dışarı çıkarmak... dilim beş karış dışarda bahariyeye çıkarken içimden ana avrat düz giderim hep :)) çarşamba günleri gitarımı taşımak üzere bir eleman aramaktayım... sigortasını yapıcam, maaşını da vericem :))
hava atanlara allah kolaylık versin :))) muhahahaaa
-
Evet yaa o gitarı sırtında taşımak kadar gıcık bişeyyoktur yani bi de saga sola çarpa çarpa gidion.
Rock Schollda Jack White ın söyledigi bir söz vardı "Rocn'n Roll,uyuşturucu kulanmak degil, karı kız tavlamak degil, düzene çomak sokmaktır" diye çok hoşuma gitmişti bana göre gitarda içinden geldigi gibi çalmak.
-
boşluğa akıp gideceğine bir aşka çarpsın sololarım.
Ayşem'e...