Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Gitarla hava atan tipler....

• Barnie_ • 23 Şubat 2005 05:05 • #452611
    Baba aynen sana katılıyorum
  • Barnie_ • 23 Şubat 2005 05:07 • #452612
    Baba dediklerine sonuna kadar katılıyorum ama yapcak bişe yok allah yaratıyor işte böylelerini napalım.
  • ordabiyerde • 24 Şubat 2005 11:14 • #452816
    Hakkaten yuh be ... bu nasıl bir vurdumduymazlık bu nasıl bir espri anlayışıdır..havayla suyu özdeşleştirmişsin bi karbondioksit molekülleri eksik kalmış ... konuya bodoslama dalmışsın.. olmamış....
  • magif • 24 Şubat 2005 11:34 • #452823
    evet ya o gitarı taşımak yokmu. illet oluyorummmm. ama tek teselim kursumun caddeye yakın oluşu yaklaşık olarak gitarı sırtımda 15 dakka taşıyorum. hava falan diyorsunuz ya onlardan istiklalde çok fazla olduğu için siz pekkk farkedilmiyorsunuzz... benim en uyuz oldugum şey o kocaman şeyi sırtımda taşımak zorunda kalıyordum.. şimdi electro aldım. fakat şimdide agır omzum çöküyor valla . yürürken de saga sola takılır onada hasta oluyorum.......(ulan ne döktürdüm be)

özentiler ölsünnnnnnnnnn......................................................
  • bum • 24 Şubat 2005 11:55 • #452832
    hadi hadi hepiniz hoşlanmadığınızı söylüyorsunuz, ama topunuzun havasındanda geçilmez o gitarlarla dışarda eminim...
  • AYŞA • 24 Şubat 2005 12:12 • #452841
    Allahım sen bana akıl eyle yarabbim.
    hava atmak ne demektir ya!!
    no no no
    hiç tasdik etmiyor
    *esefle kınıyorum*
  • atak • 24 Şubat 2005 12:19 • #452843
    Bu tip arazlarla kafa yormayın kariyerinizi geliştirecek konulara yönelin, ben sırf bu tip marangozlar yüzünden dışarıda gitar çalmıyorum, yoksa bugüne kadar hatırı sayılır bir kitle sahibi olmuştum.
    Üstelik aşağıladığınız pop şarkıları ile...
  • RoCKeRGiRL • 1 Mart 2005 18:44 • #453455
    havaya girmemek lazım yaa..
  • metalik • 1 Mart 2005 22:40 • #453498
    Müzik popülerliğe alet edilmemelidir bence. Özellikle gitar çalıyorum diye kendini yere göğe sığdıramayan özenti tipler de vardır ki hiç hoş bir bütün oluşturmuyorlar.Müziği sevdiğimiz için yapalım,hava basmak için değil.
  • LeoBrower • 2 Mart 2005 15:36 • #453591
    ben bursalıyım orasını iyi bilirim...Karakteri oturmamış insanlar genelde oraya gidip sert görünmeye çalışırlar...Aslında zavallıdır o şekilde görünmeye çalışanlar...Gitarıyla hava atmaya(!) çalışan tipler bir kere zaten gitarı çalamayan tiplerdir ve içindeki o çalamama ezikliğini böyle gidermeye çalışırlar...
    Mütevaziliğe gelince...Her virtüözün çoştuğu dönemler vardır ve sonunda hep uslanırlar bu böyle bilinmesi gerekir... malmsteen'den bahseden insanlar joe satriani,steve vai den başka birşey duymamış insanlar...Evlerinde kaç tane rock ile ilgili cd vardır o da tartışma konusudur;3-4 isim bilirler bu isimleri sayarlar ve hava atmaya çalışırlar...
    Haydiyin bakim size ev ödevi:
    1-Jimi Hendrix tarihçesi okunacak.
    2-Jethro Tull tarihçesi okunacak.
    3-Al Di Meola tarihçesi okunacak.

4-Jean Luc Ponty tarihçesi okunacak.
    5-Pink Floyd traihçeis okunacak.
    6-Stanley Clarke tarihçesi okunacak.

7-Paco De Lucia tarihçesi okunacak.
    8-John Mclaughin tarihçesi okunacak.

Haydiyin bakim kontrol edicem ona göre...