-
benlik satmanın nurinin dediği gibi müzik tarzı ile alakası yok kişilikle alakası var..her tarzı kötü eden insanlar vardır..piyasa şarkı yoktur.kötü şarkı vardır...pop müzikte rap müzikte rock muzikte ticari şarkı (piyasa şarkı ) konusunda hiçbir farkları yoktur..
-
sana aynen katılmaktayım thriller
piyasa müziği yapmak veya yapmamak demek bence içinde ticari kaygı bulunmadan müzik yapmaktır ki bunun için herşeyi kendin finanse etmek zorundasın. baştan sona herşeyi. basım klip promosyon vs.
bunu yapan dünya da benim bildiğim bi kişi var o da işinize gelsede gelmesede chris de burg çünkü adam babadan zengin kont mu lordmu ne öyle bişi işte
zevk için yapıyo ve bütün finans kendine ait
-
thriller'ın yanlış şey söylediğini ben görmedim şu zamana kadar
ama şurasıda var ki
ben Ayşem'i seviyorum...
-
Bana göre para kazanmak için tarzınızı bozmamanız lazım linkin parkı dinlemiyorum yorum yapmak nekadar düşer nekadar düşmez bilmiyorum ama müzikte bir sanatır ve sanat para kazanılması için yapılmaz zevk aldıgın için yapılır,insamlara kendini beyendirmek zorunda degilsiz zaten seni beyenen belli bi kitle olur. Müzigi ahh parakaznayım da zengin olayım düşüncesi ile yapılmasına karşıyım beyenilirsen devam ede bilirsin.
-
bikere rock&metal tarzı grup hiphopcılarla duete girishirse olay inceldigi yerden kopar bunu bilesin
-
o kim kız arkadaşınmı?
-
müzisyen ruhunda şu vardır:
daha iyi ekipman daha iyi müzik bu da=para
gerçek mzisyenler kazandıklarıyla ekipman alırlar zaten hep
bakınız ismail soyberk evi bile yok adamın ama dünyanın sayılı bass gitarcılarından biri
ve en önemlisi profesyonellik = para
ne kadar çok para daha iyi bi yaşam daha rahat çalışma ortamı daha çok konsantre olmak ve daha üretkenliktir
-
Müzisyen ruhunda bana göre daha iyi müzik yapabilmek vardır ama haklısın ekipmanada ihtiyaç duyuluyor yanlız zaten sen iyi bir grup olup ünlü olduysan o ekipman sana ister istamez gelir para vermene gerek kalmaz konsere çıkacagın zaman ya prodiksiyon şirketin ya da konseri ayarlayan kişiler bunu karşılar (festivaller veya büyük turnelerde bar konserlerinde degil ki bizde bar gruplarından bahsetmiyoruz). Ama ben prograssive metal yapıyorum bi de gidipte bir hiphopcu ile düyet yapıcam bu artık işin müzisyenlik ruhundan ve müzikyapmaktan çıkıp sadece beni her kesim sevsin,paranın dibine vurayım düşüncesidir.
-
dünyada sayılı insanların eline veriyolar okadar ekipmanı al kullan diye
-
o ben oluyorum biraz:)